Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersin1903

Daimi Üye
İyi dileklerin için cok tşk ederim ersinim sagolasin aslında daiwa kamış kırılınca siparişi geçtim hiç bu kadar erken gelicegini düşünmemiştim 3 günde elimde oldu urun daha iyilerini kullanmak sana nasip olur inşallah.
3 günde gelmesi baya güzel olmuş, Türkiye'de ki malzemecilerden sipariş verildiğinde bile çoğunluğu 6-7 günde ancak geliyor ( geneli aras kargo denilen saçma sapan firma ile çalıştığı için ) :) Senin sipariş expres servis olmuş... Daha iyilerini kullanmak bana da nasip olur inşallah birgün ama işte bunlar hep cukkayla orantılı abi :D :D

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
3 günde gelmesi baya güzel olmuş, Türkiye'de ki malzemecilerden sipariş verildiğinde bile çoğunluğu 6-7 günde ancak geliyor ( geneli aras kargo denilen saçma sapan firma ile çalıştığı için ) :) Senin sipariş expres servis olmuş... Daha iyilerini kullanmak bana da nasip olur inşallah birgün ama işte bunlar hep cukkayla orantılı abi :D :D
bunda cukka çok :D

nzmcnr

Aktif Üye
Adı
Ali mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İyi dileklerin için cok tşk ederim ersinim sagolasin aslında daiwa kamış kırılınca siparişi geçtim hiç bu kadar erken gelicegini düşünmemiştim 3 günde elimde oldu urun daha iyilerini kullanmak sana nasip olur inşallah.
Nerden geçtin siparişi üstad?

Sent from my iPhone using Tapatalk

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Hayırlı olsun güzel avlarda kullanman dileğiyle. şöyle torik, kofana yakalarsın inşallah bol bol :)

büyükçolpan

Aktif Üye
Adı
hamdi büyükçolpan
Ustad fiyati nedir bu canavarin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...