Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yazarbalıkçı

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öncelikle herkese rastgele inşallah daha fazla balık tutarız ilerliyen zamanlarda..
Ben boğaza pek gelemiyorum daha çok florya, avcıla, büyükçekmece arasında av yapıyorum zamandan dolayı ve uzun zamandır da ava çıkmadım. Ayrıca buralar hakkında konu başlığında pek bilgi verilmemiş.
Bana bu bölgeler konusunda yardımcı olabilir misiniz ? Yada boğaz dışında bana yakın yerler hakkında ?

B

BS Okuru

Misafir
Boğazın üst kısımlarındaki palamut merasından alındı. Beyaz renk sahteye geldiler.
Reis öncelikle rast gelsin pasalar ve sultanlar eşliğinde bir av heyecani yasamissin lakin bu vermiş olduğun cevap kanımca yeterli olmadı :) bogazin ust tarafi yada bogazin alt tarafı yerine daha nokta bir atış mera bilgisi verilirse daha sağlıklı olur kanımca :) ayrıca hangi rapala kullanıldı beden ne idi balık ortasudami alındı yoksa dipmi yada ustdenmi alındı ayrıca makina kol turu dakikada kaç kez ceviriyorsun :) kullandığın shok kaç mm makinada bulunan orgu kaclik ip misina markası sonra kamış ne kullandin markası nedir kamışın kaç gr atarli kamis ile atış yaparken stilin nedir , sonra kullandığın rapala bedeni kaclik markası nedir kaç kulaç yaptın kurşun kaç gr kullandin gibi bilgileri de paylasirsan çok seviniriz zira herkez bu bilgileri bekliyor senden :)

ekremy1983

Aktif Üye

güngör köse

Aktif Üye
Beşiktaşımızın maçına giderken üsküdarda balık tutanlara biraz göz attım. Salacak bitimindeki fenerin orda bi balıkçı 6 tane zargana almış ama çok inceler. Yazık olmuş. Cami önünde birkaç kişi 100 gr sıyırtma atıyo. Kovalarda tek tük istavrit var. Acayip rüzgar ve akıntı vardı. Motor iskelesine yaklaştıkca millet kefal yakalıyordu.20 kişi falan vardı. Ekmek ve kıbrıs olta ile. Herkesin kovasında 15 tane civarında farklı boylarda kefal vardı. Hallerinden memnunlar.

B

BS Okuru

Misafir
Taze balık yiyecek olursak aklımızda bulunsun

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...