Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

plastikman

Daimi Üye
Adı
Olcay Tunçeli
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üsküdarda da alan olmuş palamut fakat burada da yagmur basladi bilginize arkadaslar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Arkadaşlar şu balıkların resmini çekip yer Deniz neden yazıyorsunuz biz barajdan mı yakalandığını sanıyoruz yapmayın şöyle şeyler 3 balık tutup yer Deniz bu ne şeyimle gülüyorum vallahi ya
Fotografin uzerinde zaten rapor yaziyor
konu başlığı da bildiğim kadari ile
İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları
Tamam yer de doğru
Deniz diye belirtmemin nedeni daha onceki arkadaşa espri yuzundendir baska nedeni yok tur
Yok sa noktami belirtmemi bekliyorsunuz şimdi nereden tutarsaniz tutun nerenizle gülersiniz gulebilirsiniz

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Fotografin uzerinde zaten rapor yaziyor
konu başlığı da bildiğim kadari ile
İstanbul Boğazı ve Çevresi Balık Avı Raporları
Tamam yer de doğru
Deniz diye belirtmemin nedeni daha onceki arkadaşa espri yuzundendir baska nedeni yok tur
Yok sa noktami belirtmemi bekliyorsunuz şimdi nereden tutarsaniz tutun nerenizle gülersiniz gulebilirsiniz
Haklısın arkadaşım,bunlara mera yeri söylesen,bir tabure koy geliyoruz derler,belkide yedek olta at yakaladıklarını ben gelinceye kadar kovanda sakla diyenler olurmu acaba hep merak etmişimdir...
Arkadaşımız doğru yerde konuyu açıp raporunu yazmış,daha ne yapsın???
Here birde mera verdinmi ,yandığın gündür bunu ustalar iyi bilir...Herkese rast gele..yada gelmeye :D

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Bundan tam 2 yil once yine boyle bir havada Üskudar radar onunde hafta ici soguk ve hafif cilseliyen bir havada sakin ve yayanin az oldugu bir gunde 5 tane lufer yapistirmistim hala daha tadi damagimdadir,
Ah ah malesef ki artik ne oyle bos zamanimiz var ne de oyle balik...
Insallah her gecen sene daha kotuye gitmezde bu yil bizim en azindan hafta sonu da olsa yuzumuzu guldurur
2 hafta önce radar tarafından bir abimiz 1 tane sarıkanat almıştı denemekte fayda var

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Haklısın arkadaşım,bunlara mera yeri söylesen,bir tabure koy geliyoruz derler,belkide yedek olta at yakaladıklarını ben gelinceye kadar kovanda sakla diyenler olurmu acaba hep merak etmişimdir...
Arkadaşımız doğru yerde konuyu açıp raporunu yazmış,daha ne yapsın???
Here birde mera verdinmi ,yandığın gündür bunu ustalar iyi bilir...Herkese rast gele..yada gelmeye :D
Ne diyim bilemedim aramızdaki muhabbet ayrıda buradaki böyle yazmaların ney anlamadım şaka aramızda olur burda bu kamili yüceltmen enterasan

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yahu balıkçı dostlar nabiyonuz siz beya...tartışmak olur mu hiç..yakışır mı.bize o ne yapmış bu ne çıkarmış...o yakalamış sen daha guzellerini yakaladin, yakalayacaksin. Çay içelim guzelleselim.

Adı
Hasan
Yarın mesai çıkışı tekneyle Haliç'ten çıkıp palamuta açılıcaz boğaza doğru. Bakalım kısmetimize gelirse birşeyler paylaşırım raporu. Dün Unkapanı ve Galata Köprüsünü baştan sona gezdim. 1 kişi palamut almıştı onun dışında millet kefale takılıyordu.

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Öncelikle belirtelim balık benim tarafımdan yakalanmadi. Yakin arkadaşımı ziyaretim dönüşünde balikcilari izlemek için gezerken 50 55 yaşlarında bir amcamız tarafından alındı. Sizinle paylasmak istedim. sabırsızlıkla beklediğimiz su günlerde sizlere moral olsun. Arkadaş lüferlikten kofana olmaya yüz tutmuş sanki :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...