Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
rast gele o takım nasıl bir takım oluyor acaba merak ettim denerim :)
bılgınız oltalarda kullanılan 2 ıgnelı yada 3 ıgnelı mantarlı cınekop takımı..ınce zarıf mantarı boyle kozalak gıbı olmayan bır takım..ben bu ısı cok tuttum baktım spınde de rapalada ıs yok hemen yemlıye donerım:)

kiniklar

Aktif Üye
Adı
sinan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bılgınız oltalarda kullanılan 2 ıgnelı yada 3 ıgnelı mantarlı cınekop takımı..ınce zarıf mantarı boyle kozalak gıbı olmayan bır takım..ben bu ısı cok tuttum baktım spınde de rapalada ıs yok hemen yemlıye donerım:)
teşşekür ederim deneyecem en kısa zaman da :) 30 gr kurşn dibe inene kadar milete dolanıp kapışmassak ...

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
teşşekür ederim deneyecem en kısa zaman da :) 30 gr kurşn dibe inene kadar milete dolanıp kapışmassak ...
valla bızde akıntı vardı bende ıp mısına var bırde 2-3 defa dolandık ama tam dıbe oturttuktan sonra hıc oynama yapmıyorumkı dahada kaçmasın dıye..dun ıcın durum buydu tabı başka gun ne olur bılmem..sahsen surf kamısada 150 gr kursun takıp takım kurdumu balıgı anlamıyorum ne kadar hafıf o kadar heycan oluyor benım ıcın..rastgele.

cem1

Aktif Üye
Adı
Cem Oran
Kalem su an Uskudardaki ailemin ecinde kaldi olsaydi resmini cekerdim ama seramik boyama kalemi diye sorarsaniz gosterirler ama gencler kitapevinde var biliyorum ben ordan almistim renk renk mevcut,
Balikcilarin aldigi kalem diye de sorabiliriniz
Rastgelsin,
Saygilar
Tesekkurler kardesim.

yolcu58

Yeni Üye
Adı
yolcu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Saygılar

Tebrikler aynı şekilde bende avlanıyorum aksiyon tavan yapıyor ama ince takımla yapınca değişik balıklar gelebiliyor. Boğazda trakonya olduğunu bilmiyordum ama çok irileri oltaya geliyor. :)
Trakonya boğazda var yemli mantarlı oltaya gelebiliyor.Çok dikkat etmek lazım başının üstünde 2 iğnesi bir de her iki yan solungacının yanında iğnesi var çarpması fena dır.
Bu iğneler kesilip tulum cıkarılarak yenebilmekte eti cok leziz değil ama yenebilir kefal etinden daha iyidir.
Not:öldüğünde bile bu iğnelere dokunmanın kötü sonucu olabilir derdi abilerimiz

• Beğen
Tepkiler: ino

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Trakonya çapariye sıyırtmaya, rapalaya hemen hemen her şeye geliyor. bir keresinde tekneyle beykozda çapari yaparken oltama full trakonya gelmişti. zor bela temizledik :)

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
dun bende bogaz cıvarında spın yapmaya nıyetlendım saat 11,30 kımsecıkler yok gıbı en azından spın yapan yok..1 saat deneme sonrası sıfır.Arkadaslarda vardı onlar yemlı avlanıyorlardı verım dedim bir takım 30gr kursun taktım takımı yemı taktık atmamla hop bir çinekop bir tane birtane derken 2 spinci biz 2 saatte 5 parça iri çinekop aldık..bu arada spin ile yemli avlanmak çok hoşuma gitti.en ufak dokunuşu bılegınızde ..herkeze rastgele.
Bugra abi merhaba bende bu dedigin olayi 10gun kadar once kesfettim ve her gece bogaz tarafinda avlaniyorum 10grdam 35grama kadar hava durumuna gore farkli atiyorum( kamis atarim 10-40 cunku :) ) ve elim hic bos donmedim her seferinde en az 3cinekop aldim 1-2saatte ve bunu bogazda yapan cok az kisi vardir ama surf kamisa gore daha cok balik alicagimiz kesin

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bugra abi merhaba bende bu dedigin olayi 10gun kadar once kesfettim ve her gece bogaz tarafinda avlaniyorum 10grdam 35grama kadar hava durumuna gore farkli atiyorum( kamis atarim 10-40 cunku :) ) ve elim hic bos donmedim her seferinde en az 3cinekop aldim 1-2saatte ve bunu bogazda yapan cok az kisi vardir ama surf kamisa gore daha cok balik alicagimiz kesin
evet haklısın surf kamısta balıgı tasmalamak ıcın ugrasırken bunu bırakıyorum kendı kendıne tasmalıyor kendını:))

B

BS Okuru

Misafir
S.a arkadaşlar

Sabah suyu 07,:30 - 11 Arası

İstanbul Boğazı Avrupa Yakası

185 Gr Kurşun arkası çeşitli sahteler.

Maalesef en sevdiğim iki tane sahtemi yine denize verdim. Ama şükür ki 20 25 arası balık aldığım için gözüm görmedi.

Apar topar toplanıp 4 Levent sanayiye kayınçonun yanına gittim, güya öğlene tavalık yapacaktık. Ama yolda iken aklıma geldi saat öğlen 14:00 ' te benim oğlanın doktor randevusu vardı.

Vega Potenza Elite
Daiwa Surf Basia
Misina sanırım 0,16 yada 18 olmalı, makineyi ikinci el aldığımda üzerinde sarılıydı. Çin ipine benziyor.
Önüne savagear 0,35 ile şoklu kullandım.

Bu raporu yazar iken birde kamışa ayrı bir not düşmek istiyorum.

İlk defa üç parçalı bir kamış kullanıyorum. 185 200 grama kadar atarken kamış neredeyse hiç esnemiyor, yada ben esnetemiyorum. Bana göre çok sert bir kamış.

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...