Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizdenizci

Daimi Üye
Bugun oyle mi olur boyle mi olur falan filan derken arkadaslardan abilerden aldigim raporlara kulak kabartarak sabin kor karanlikta meraya indim takimlari hazirla falan filan derken hava isildamasina yakin kursun arkasi rapalayi yapistirdim pat kut bir iki uc dort derken balik boylarida tam caparilikti sonrasinda capariyle nasibime dusenler herkese daha iyileri gelmesi dilegimleEkli dosyayı görüntüle 47202 Ekli dosyayı görüntüle 47202
Tebrikler süper bir av.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@alperderya pazartesi sana demiştim çarşamba gel güzel av olacak diye kısmet değilmiş aynı merada şuan sayamadım kaçtane aldığımı düşenler uçanlat kaçanlarla beraber 20 yi geçmiştir müsait olunca raporu yazarım

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
Sabah 5 ile 8 arasi spine gidecek olan var mi anadolu yakasi bogaz bolgesi?

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
@alperderya pazartesi sana demiştim çarşamba gel güzel av olacak diye kısmet değilmiş aynı merada şuan sayamadım kaçtane aldığımı düşenler uçanlat kaçanlarla beraber 20 yi geçmiştir müsait olunca raporu yazarım
Masallah guzel av olmus

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Valla kardeşim naapalım kısmetten öte köy yok demişler. Raporunu 4 gözle bekliyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
20161109_211233.jpg

Herkese merhaba,
Bugun isten erken cikinca eve gidip dinlenecektim lakin forumda en takdir ettigim ve tanismak istedigim @ozgurarslan abimin Uskudara gelecegini bildigim icin hem tanismak hem de aksam suyunda kismetimizi aramak icin Uskudara indim,
Malum Istanbul trafigi sebebiyle 16.00 da ancak olta atmaya baslayabildim,
16.00-19.00 arasi bu arkadaslari kandirabildim ve sevindirici olani balik boylari gayet iyiydi...
Sahilde sadece ben rapala atiyordum ve hafta ici olmasi sebebiyle de yaya trafigi de sakindi benim acimdan keyifli bir av oldu,
Ama inanin bu avdan daha keyif veren sey dunya gozuyle Ozgur abiyle tanismak oldu :)
Forumun aslinda bizlere kattigi en guzel sey yeni insanlar tanimak,tanismak ve paylasmak.
Kullanim amaci da bu yonde olan kisiler,
karsilasinca inanin 40 yillik ahbap gibi oluyor,
Ozgur abi tam manasiyla "guzel bir abi" ilgisi,samimiyeti,forumdaki kisi neyse disardaki de o kisi...
Umarim en kisa zamanda yan yana avlanma imkani buluruz,
Saygilar

Guppish

Üye
Adı
Özgür Çalık
Kan Grubu
O Rh Pozitif

80 üzerinde dediğim, saydıkta, tam sayı 114 müş...

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pazartesi @alperderya arkadaşla beraber üsküdarda spin denemiştik bu havanın arkası balık dedim çarşamba tekrar gelelim dedim ama özel işlerinden dolayı gelemeyeceğini söyledi.
Çarşamba günü geldi ve saat 17:00 da yerimi aldım merada daha erkendi biliyorum ama işte bi ümit biraz kaşık denedim.
IMG_7511.JPG

Sonra şu karşıdaki teknelere bakıp keşke orda olsam dedim. Biraz mola verdikten sonra ara ara rapalada denedim tık yoktu hava kararmaya yakın önceden haberleştiğim bu işe yeni gönül vermiş bir arkadaşım geldi takımlarını atışa hazır hale getirdik. Daiwanın palyaço rengi, modelini bilmiyorum slim bir sahte 15 gr başladım atmaya ilk balığımı bi kaç atış sonrası almıştım. 3-4 balık palyaço sahteyle aldıktan sonra artık hava iyice kararmıştı ki balık kesti hemen sahte değiştirdim kendo beyazı taktım balıkları aynen almaya devam ettim 7 tane oldular iyice keyif almaya başladım yola çıktığımda 2-3 tane alsam yeter diyordum. Atmaya devam ettim balık iyice hızlandı neredeyse her atışımda balık var ama kaldırırken düşenler kayaların arasına düşürdüklerim yarı yola kadar çekip yarı yolda bırakan balıklar devamını sayamafım saat 21:00 olduğunda balık hala devam ediyordu ama artık tatmin olmuştum. Kovaya baktım fotoğrafını çektim.
IMG_7512.JPG

Daha sonra yeni bir foto çekmek için balıkları taşa dizmeye başladım sahilden geçen meraklı abiler bunlar ne balığı nasıl tuttun bunları pazarda kaçaki bunların kilosu taşa niye diziyosun bunları gibi bir kaç sorudan sonra fotoğrafımı çektim balıklarımı aldım tekrar kovaya evin yolunu tuttum.
IMG_7514.JPG

Yeni başlayan arkadaşımda 4 adet sarıkanat aldı 2 tanede düşürdü. Onun içinde keyifli bir av olmuştu. Vedalaştık ve ayrıldık.

Kamış: Okuma V System 2.40 10-40
Makine: Ryobi Ecusima 3000
Kendo multi color 0.14 8 örgü ip misina
Kullanılan sahteler : daiwa palyaço ve kendo 125 beyaz ve pembe sırt
Saat:17:00 - 21:00
Verimli saatler: 18:30-20:45

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...