Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurarslan

Daimi Üye

Çamlıbahçe'de 07-15 , balık orta uzaklıkta çok yavaş sarım, kaşık da çalışıyor, balık ince, rüzgar kuvvetli, hava sert, rastgele... Şehir dışına çıkıyorum iki gün için, telefonla yazıyorum, o yüzden detay yok, video yok. Ama anlaşılıyor herhalde durum...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Çamlıbahçe'de 07-15 , balık orta uzaklıkta çok yavaş sarım, kaşık da çalışıyor, balık ince, rüzgar kuvvetli, hava sert, rastgele... Şehir dışına çıkıyorum iki gün için, telefonla yazıyorum, o yüzden detay yok, video yok. Ama anlaşılıyor herhalde durum...

Çapari denediniz mi?

serkankyn

Aktif Üye
Adı
serkan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
çok şükür boş dönmedik spinden 18:00 dan 01:30 a kadar sahte kendo limon 125f yer avrupa ( bogaz değil) herkese rastgelsin

Ekli dosyalar

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
@kinikler Aralik sonuna kadar devam spine ben kursun arkasinda bu hafta siftahi yaptim spine daha inermiyim bilmem belli olmaz useniyorum tek takildigim icin acikcasi

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
arkadaşlar forumdan 8veya 9 gün ayrı kaldım boynumun tutulmasından dolayı bu sabah erken saatde cubukluda balıga gittim ama hayatımda bu kadar kısmetsizlik yaşamadım capariyle calışanlar her 2 veya 3 atışda balık alırken ben tüm rengdeki caparileri denedim hatta onların kullandıgı rengde caparide taktım onların attıgı uzaklıgada attım hatta gectim kurşun agırlıgımda aynı ama sadece 4 saat de bir balık aldım kafayı yıyecekdim hani ustalık derseniz ya inanın yanlış anlamayın ama bir cogu olta atmayı tam bilmeyen yakına düşüren kişilerdi (yanlış anlaşılmasın ) ama ben sıfır yaa bu kısmetsizlik olayı bendede başladı heralde

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar Üsküdar tarafında olan varsa denizin durumu nasıl spine gidilir mi

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bu arada forumdakı arkadaşlardan yardım istiyorum lineaeffe heavy striker 420 300gr atarlı bir kamışı var kırmızı tek parca kırmız rengde bu kamışı kullanan ve bu kamış hakkında bilgisi olan varmı varsa şiddetle yorumlarınız bekliyorum lingini atıyorum LİNEAEFFE HEAVY STRIKER 420 CM UP TO 300 GR SURF KAMIŞI LINEAEFFE - LİNEAEFFE KAMIŞLAR - LINEAEFFE TELESKOPİK SURF KAMIŞLAR cengizbalikcilik.com.trkamışın alt bölümünde fishing ferrari yazıyor ... bir bakarsanız sevinirim... yada 300tl kadar 250gr veya 300 gr atarlı uzak mesefaye atarlı önerebileceginiz bir kamış varmı.... caparide kurşun arkası rapala ve yemlide kullanmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
B

budun

Misafir
arkadaşlar forumdan 8veya 9 gün ayrı kaldım boynumun tutulmasından dolayı bu sabah erken saatde cubukluda balıga gittim ama hayatımda bu kadar kısmetsizlik yaşamadım capariyle calışanlar her 2 veya 3 atışda balık alırken ben tüm rengdeki caparileri denedim hatta onların kullandıgı rengde caparide taktım onların attıgı uzaklıgada attım hatta gectim kurşun agırlıgımda aynı ama sadece 4 saat de bir balık aldım kafayı yıyecekdim hani ustalık derseniz ya inanın yanlış anlamayın ama bir cogu olta atmayı tam bilmeyen yakına düşüren kişilerdi (yanlış anlaşılmasın ) ama ben sıfır yaa bu kısmetsizlik olayı bendede başladı heralde
Öncelikle geçmiş olsun. Vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmut. Kısmetten öte yol yok ,nasibim bugün yokmuş deyip bende çok boş döndüm. Hayırlısı olsun diyelim, rast gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...