Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN
Maşallah,maşallah...
İlk balığı ne ile aldınız ?

ozi

Daimi Üye
Adı
Ozan Dağlı
Bugün saat 11 gibi yenikapı limanda idim.saat üçe kadar avlandım,günün hasılatı 11 adet iri zargana 6 adet çok ince zarganayı tekrar suya iade ettim 2 tanesinide yem olarak kullandım.zargana topumun azizliği yüzünden zargana kaynayan sudan anca bu kuzucukları alabildim :)
Güzel zarganalar tebrik ederim.DAha irilerinin rasgelmesi dileğiyle.

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Bu gün hem sezonun hem de tüm zamanların ilk palamutu çaparime yapıştı :).
Sahilde yaklaşık 30-35 kişi arasında toplasanız 5 talihli arasında idim :)).
Yer Tarabya-Kireçburnu
Maşallah maşallah,biz daha bu seneoltayı elimize alamadık daha.

Bugün saat 11 gibi yenikapı limanda idim.saat üçe kadar avlandım,günün hasılatı 11 adet iri zargana 6 adet çok ince zarganayı tekrar suya iade ettim 2 tanesinide yem olarak kullandım.zargana topumun azizliği yüzünden zargana kaynayan sudan anca bu kuzucukları alabildim :)
Çil çil dizilmişler,ne lüfer tutulur onlarla :D

coredon

Daimi Üye
Adı
FERHAT SARI
Lüfer zor biirol usta.Dün gece istanbul turu attım ama hiç bir yerde balık yoktu.Bende bir yerde karar kılıp denemeler yaptım ama vuruş dahi alamadım.Yanımda her ihtimale karşı ikinci oltayı ve karides almışştım.Sonunda 3 adet iri izmarit aldım.Lüfersiz geçen gecede heyecanı yetti.Ama istanbulun gece sessizliği her zaman ki gibi çook güzeldi.
Bu sabah ta sahteyyle 15 çinekop almışlar.Herkes hazır olsun.İğnelerinizi bileyin.Çocuklar geliyorrrrrr...

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Lüfer zor biirol usta.Dün gece istanbul turu attım ama hiç bir yerde balık yoktu.Bende bir yerde karar kılıp denemeler yaptım ama vuruş dahi alamadım.Yanımda her ihtimale karşı ikinci oltayı ve karides almışştım.Sonunda 3 adet iri izmarit aldım.Lüfersiz geçen gecede heyecanı yetti.Ama istanbulun gece sessizliği her zaman ki gibi çook güzeldi.
Bu sabah ta sahteyyle 15 çinekop almışlar.Herkes hazır olsun.İğnelerinizi bileyin.Çocuklar geliyorrrrrr...
Valla bu mevsim çinekopa felan atmam, varsa lüfer/palamut, yoksa olmasını beklerim.
Daha lüfer başlamadı merak etmeyin Ekim 10 gibi hızlanır diye tahmin ediyorum...

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Valla bu mevsim çinekopa felan atmam, varsa lüfer/palamut, yoksa olmasını beklerim.
Daha lüfer başlamadı merak etmeyin Ekim 10 gibi hızlanır diye tahmin ediyorum...
Bu sene bende çinekop'a atmayacağım atarsam sarıkanata atarım. Gelen 24 cm küçük balıklarda doğru denize iade. Zaten kamışın dibinde yukarı doğru 24 cm ölçtüm ve işaretledim balıkları direk orada ölçeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...