Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet038

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yahu haci takimlari actin baktin balik yapiyo 2 mesaj yazacaksiniz cay icerken yazin bari maksat millet baliga bosa cikmasin baktiniz balik yok bi bildirim adam bosa evden cikip o sogugu yemez illa ben yedim ugrastim baskasida ugrassin diyosaniz o ayri ben balik mudavimi degilim ama olanlari var adam balik varmi yokmu diye sansimi denim diye cikiyo kovasini suyu doldur bosalt yapip geri donuyo yaziktir gunahtir :) elimize yapismaz ya iki dakkainizi ayirin bi paylasim yapin yeri saati bu kadar insan var burda eminim cogu baliga haftada 2 veya 3 defa cikiyodur yanlismi duaunuyorum

Mehmet038

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yani dedigim gibi ben amatorum ama yani boyle bi forumada doru duzgun guvenilir paylasimlar yakisir benim takim taklavatin fiyatini toplasan 400 500 anca eder emiinimki bazi arkadaslar takim taklavati toplasa 4 5 bin eder belki senede 1 2 binlere bu hobiye para harciyodur belki daha fazla herkezin maddiyati ii olmuyo isde burdada anlik ve dogru paylasimlarla herkez faydalanir ozellikle ben gibileri:)

B

BS Okuru

Misafir
ilk önce sizdem ricam kendinizi tanıtırmısınız misal kaç yıldır bu hobiyle ilgileniyorsunuz hangi kamış makina marka model kullanıyorsunuz, genelde hangi meralarda olta atarsınız
38 Yasımdayım evlıyım 1 cocuk sahıbıyım orumcek adam hayranıyım :) hayaller spın power kamıs kullanmak ama gercekler surf lander :) makına raw raw raw raw 2 :) genelde ornek mahallesı ve cevresınde avlanırım su aralar bol bol ılısken tutuyoruz hedefim trol yakalamak yada tanker yakalamak var sevgıler saygılar :)

Mehmet038

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Pamuk eller telefonlara beyler anlik paylasimi adet haline getrip yayalim yaydiralim millet bu foruma girmeden baliga cikmasin mrk etmeyin foruma ortak degilim :) sadece ben dahil herkezin isi gorulsun

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Fotoğraflarda günlük gazetede olmalı,merak etmeyin gazeteci veya matbaacı değilim.:D

Mehmet038

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yarin baliga cikacak olanlar varmi anadolu yakasi kuleli cubuklu tarafi

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
cumlemıze hayırlısı olsun abı bızde emanete hıyanet olmaz abı nasıl aldı ısek o sekılde verılır abı tabı 61 atısda makınaya bır zarar gelırse kader dıcez artık abı yapıcak bırsey yok kadere karsı gelemıyoruz malesef :)
Vural sofi üfledi sanırım,makineden birden soğudum :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...