B
BS Okuru
Misafir
sana uyucak makına o zaman malesef yok reis eldekı ıle devam tam gazO bana uymaz. 3-4-5 sene olmuştur satalı. Bana ters.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
sana uyucak makına o zaman malesef yok reis eldekı ıle devam tam gazO bana uymaz. 3-4-5 sene olmuştur satalı. Bana ters.
Bana uyacak makineler fliegenler.sana uyucak makına o zaman malesef yok reis eldekı ıle devam tam gaz![]()
sen onu al benım flıgenı pakatle hazır kıta dursun ıstavrıt avında kullanırız sa flıgenıReis yeni Yuki amg slow çıkmış 4.0.1 devirli 80 cm sarimi varmış alternatif olabilir mi ? Fliegen yeni serisine![]()
Denemek gerek meralarda.Reis yeni Yuki amg slow çıkmış 4.0.1 devirli 80 cm sarimi varmış alternatif olabilir mi ? Fliegen yeni serisine![]()
Ufak demekki kafası. Spin surfBana biraz garip geldi suf kafa olup 4.0.1 devri olup 80 cm sarmasi
Adamdaki keyfe bak istavrit icin 1000 tl lik kamis 1200 tl lik makinasen onu al benım flıgenı pakatle hazır kıta dursun ıstavrıt avında kullanırız sa flıgenı![]()