Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

güngör köse

Aktif Üye
Sekil A1 ustteki stil gibi bu tip yandan (pendulum) stilinde atan tum arkadaslar bir gun malesef bu sorunu yasayacaktir(yasamislardir da) ,
Uzaga gitsin derken hem istedigi bolgeye atamiyorsun(baligin oldugu nokta) ya da rapala dolaniyor ya da kamis kiriliyor,
Nacizane ben tavsiye etmiyorum,
Rastgelsin
ayrıca bizde balık bol diye çokca rağbet gören boğazda bu atışı yapabilecek genişlik yok.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Sekil A1 ustteki stil gibi bu tip yandan (pendulum) stilinde atan tum arkadaslar bir gun malesef bu sorunu yasayacaktir(yasamislardir da) ,
Uzaga gitsin derken hem istedigi bolgeye atamiyorsun(baligin oldugu nokta) ya da rapala dolaniyor ya da kamis kiriliyor,
Nacizane ben tavsiye etmiyorum,
Rastgelsin
Arkadaşın atış stili OTG , pendulum değil . Pendulum atışlarda 3 parça kamışları kullanmak çok riskli zaten avlardan çok atış yarışmalarında kullanılıyor . Videodaki atış stili otg ise kamışın casting weight denen ağırlığın üstünde kurşunla atılmaması lazım . Türkiyede satılırken genelde kamışlarda çok belirtilmiyor bu değer . Bence kamış darbe almış olduğundan kırılmış daha bütün yük binmeden en alt parçadan kırılmış en alt parça kırılmaları genelde kamışta bir darbe mikro çatlak olduğunda oluyor yada kamış tam oturtulmadıysa . Otg ile atış yapmadan önce hafif kurşunla baya bir çalışmak lazım ben 2 senedir kumsalda hep denemeler yaparım anca bu sene atışlarım paralel değilde denize doğru gitmeye başladı :)

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Özellikle boğazda kesinlikle kullanılmamalı bu atış şekli boş mekânlarda kamisina güvenen in takdirine kalmış

eylmz

Daimi Üye

Bunun markası Nedir bilen var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı

Bunun markası Nedir bilen var mı

Selam resim cok net olmadigi icin markayi bilemiyorum ama kalip megabas kalibidir,

Googleye megabass Gaint dog yazin goreceksiniz.

eylmz

Daimi Üye
Selam resim cok net olmadigi icin markayi bilemiyorum ama kalip megabas kalibidir,

Googleye megabass Gaint dog yazin goreceksiniz.
Acaba orjinal mi çakmalarına baktım ama buna benzemiyorlar

B

BS Okuru

Misafir
vay arkadaş o kadar para ver daiwa sundowner kamışa olsun 4 parça :D
demekki bu @shimano nun japon versiyonu elemanı :koptum::koptum::koptum:
Her zaman demisimdir 3 parçali kamisa 4 cü parçayi eklemek atış performansını artırır :) aaaa bu arada şimdi videoya baktimda bu benim jdm olan versiyonum :) beni copy past yapmış olucak iş değil haklarimi savun hain çakma muhasebeci :)

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
Her zaman demisimdir 3 parçali kamisa 4 cü parçayi eklemek atış performansını artırır :) aaaa bu arada şimdi videoya baktimda bu benim jdm olan versiyonum :) beni copy past yapmış olucak iş değil haklarimi savun hain çakma muhasebeci :)

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam kırılacağını biliyormuş gibi geldi bana, şaşırmadı bile ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...