Boğaza pek gidemiyorum uzak kalıyor bize kanıma girmeyin
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyat performans olarak kendo marka ürünlere yönelebilirsiniz.Arkadaşlar Merhaba ,
Tanışma kısmında yazdığım gibi ben Tekirdağ'da avlanıyorum ama artık Istanbul içinde hazırlıklara başladım.
Tarabya , Arnavutköy civari kurşun arkası sahte( ilk kez deniycem kıyıdan ) ile balık başladığında çinekop lüfer palamutun peşine düşücem lakin boğazda bu avlar için hangi sahteler atılır bilgim yok. Araştırma yaptım ancak link veya tam ismi söylenmediğinden dogru seti kuramıyorum. O yüzden size danışıyım dedim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
aslında daha doğrusu balık alan varmı cumartesi hava güzel hafta sonuda yaklaşıyor bide bu tirsi yi istavriti açıktan çapariylemi alıyorsunuz sarayburnu yapacamda cumartesi hazılrılk yapıyım
Arkadaşlar Merhaba ,
Tanışma kısmında yazdığım gibi ben Tekirdağ'da avlanıyorum ama artık Istanbul içinde hazırlıklara başladım.
Tarabya , Arnavutköy civari kurşun arkası sahte( ilk kez deniycem kıyıdan ) ile balık başladığında çinekop lüfer palamutun peşine düşücem lakin boğazda bu avlar için hangi sahteler atılır bilgim yok. Araştırma yaptım ancak link veya tam ismi söylenmediğinden dogru seti kuramıyorum. O yüzden size danışıyım dedim. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam videoyu 2 defa izledim . Yavaşlatılmış halinde kamışın aldığı o şekil beni çok gerdi. 170 gr o kamışı perişan etmiş , 200 grda kırılma ihtimali çok yüksek. 120 gr üstü atılmaz gibi geldi bana o kamışla ki 120 grlada bir yavaşlatılmış çekim izlemek lazım .linkte bir inceleme var spider surf için 175 gr ile yapılmış 200gr ile abanarak atış yapılabileceğini söylüyor video açıklamasında
Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıktan çinekop çaparisiyle alıyoruz. Yerine göre 125-185 gram arası kurşunla.
İstavrit çaparisinin incecik kösteğini tirsi kopartabilir.
Ayrıca istavrit çaparisine küçük kıraçalar doluşuyor. Çinekop çaparisiyle az tutulur ama iri istavrit tutulur.. 👍
Ben teneke kaşıktan şaşmam.. 😉
53409 dosyayı görüntüle
Hocam videoyu 2 defa izledim . Yavaşlatılmış halinde kamışın aldığı o şekil beni çok gerdi. 170 gr o kamışı perişan etmiş , 200 grda kırılma ihtimali çok yüksek. 120 gr üstü atılmaz gibi geldi bana o kamışla ki 120 grlada bir yavaşlatılmış çekim izlemek lazım .