Senolsyhbyz
Aktif Üye
Ustaların merhaba İstanbul boğazı için cinekopun dönüşü hangi aylarda oluyor ?
aynı kamıştan bende de var , öncelikle çok hafif atarken yormuyor, 200 gr a kadar sorun yok , bir ara 220 denedim istediğim mesafeye atamadım, salina 3 parça da var oda bir odun, bir de makaria'm var uzak atış için biçilmiş kaftan
Kısmetse yarın sabah cubuklu inşallahVarmı haftasonuna niyeti bozan çubuklu civarına niyetlenen???
Kafasındaki takım nedir bide onu yazsın !!!
Kurşun arkası, kaşık, sıyırtma
Capari
🙂 🙂
Üstad bu kaşıklar hangi firmanın acaba ?
Boşver yasin görmeyecen fazlada hassas olmayacan oraya gitme bakma görme böylesi daha sağlıklı bende çok hassasım sinirleniyorum ama zararı hep bana oluyo bende uzak duruyorum sende öyle yap merak etme her yer aynıSuan galatadan nobetten donuyorum hayir birsey dusunuyorum ya ole yada benim psikolojim bozuluyo ya buradakilerin oltalari benim belimdeki silahtan tehlikeli yada benim paikolojim bozuluyor yav istavrit kadar kefal gordum bu nedir ya ve adam turiste 30 liraya satti 15 tanesini bir zevkin icine para girince o artik yapilmaz bisey oluyor bu nasil bir caniliktir ya anlamiyorum buraya yapilacak bisey yokmu zabita belediye ne varsa hallederiz bir sekilde denetlensin adamin birine dedim bu ne istavritmi diye yok kefal diyo kefal ulan dedim bole kefalmi olur benle zitlasito isine bak diye allah korusun karil olacam bunlar yuzunde