Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scorpion26

Daimi Üye
Cumartesi Üsküra uğradım biraz. Millet yine 4-5 cm istavrit bebelerini tutuyor. Yaşını başını almış adamlar yazık değilmi bunlara dediğimde hemen gırgırlardan giriyorlar, oltacının tuttuğuyla bu balık bitmez muhabbetine çeviriyorlar. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Ayrıcı buna göz yuman kamu görevlileride bence en az tutanlar kadar bu işten sorumlular. Bu kendini balıkçı zannedenlere 300-500 lira bir ceza yazılsa emekli maaşlarından otomatik kesilcek şekilde bir daha balık tutmayı bırak deniz kenarına bile inmezler.

Turnacı_85

Yeni Üye
Adı
HÜSEYİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ARKADAŞLAR İLK ÖNCE SELAMLAR

BEN ANKARADAN TATLI SU BALIKLARINA 6-7 SENEDİR OLTA SALLIYORUM

KARDEŞİMLE Bİ PLAN YAPTIK VE NİSAN AYINDA İSTANBULA BOĞAZA BALIĞA GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.
İNTERNETTEN ARAŞTIRMA YAPTIK VE ÇAPARİ KULLANMAYA KARAR VERDİK
AVRUPA YAKASINA GEÇMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.
BİZE YARDIMCI OLMANIZ MÜMKÜN MÜ
NEREYE GİDEBİLİRİZ VE NASIL TAKIM KULLANABİLİRİZ

B

BS Okuru

Misafir
Anı bel tutulmasına ne iyi geliyor? Dün elimi yıkım derken belim kitlendi kaldı halen fena agriyor sıcak su torbası biraz iyi gibi geliyor ama yeterli değil ne iyi gelir anı bel tutulmasına ?

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Anı bel tutulmasına ne iyi geliyor? Dün elimi yıkım derken belim kitlendi kaldı halen fena agriyor sıcak su torbası biraz iyi gibi geliyor ama yeterli değil ne iyi gelir anı bel tutulmasına ?

Benim belim rahatsızlandığı zaman şu eczanelerde satılan ısı bandından kullanmıştım, tam olarak gidermese de ağrıyı hafifletmişti.

Sml

Üye
Adı
İsmail
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ARKADAŞLAR İLK ÖNCE SELAMLAR

BEN ANKARADAN TATLI SU BALIKLARINA 6-7 SENEDİR OLTA SALLIYORUM

KARDEŞİMLE Bİ PLAN YAPTIK VE NİSAN AYINDA İSTANBULA BOĞAZA BALIĞA GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.
İNTERNETTEN ARAŞTIRMA YAPTIK VE ÇAPARİ KULLANMAYA KARAR VERDİK
AVRUPA YAKASINA GEÇMEMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.
BİZE YARDIMCI OLMANIZ MÜMKÜN MÜ
NEREYE GİDEBİLİRİZ VE NASIL TAKIM KULLANABİLİRİZ
iyi günler. boğaz en zor avlaklardan biridir. meralar yoğun olduğundan diğer avcılarla tartışma durumu yaşayabilirsiniz bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm. keyif için gelirken stresle dönmenizi istemem. bunun için ekipmanlarınızın avlağa uygun olması gerektiğini düşünüyorum. eğer ekipmanlarınızın uygun olduğunu düşünüyorsanız kuleli askeri lisesinin önünü deneyebilirsiniz. ama burası en yoğun meralardan biridir. eğer biraz daha rahat bir mera olsun derseniz çubuklu-kanlıca hattını deneyebilirsiniz.

Turnacı_85

Yeni Üye
Adı
HÜSEYİN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
iyi günler. boğaz en zor avlaklardan biridir. meralar yoğun olduğundan diğer avcılarla tartışma durumu yaşayabilirsiniz bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm. keyif için gelirken stresle dönmenizi istemem. bunun için ekipmanlarınızın avlağa uygun olması gerektiğini düşünüyorum. eğer ekipmanlarınızın uygun olduğunu düşünüyorsanız kuleli askeri lisesinin önünü deneyebilirsiniz. ama burası en yoğun meralardan biridir. eğer biraz daha rahat bir mera olsun derseniz çubuklu-kanlıca hattını deneyebilirsiniz.
teşekkür ederim..
açıkçası istanbulu çok bilmem
1-2 haftadır araştırma sonucu ÜSKÜDAR , KULELİ, KANLICA, ÇENGELKÖY, GİBİ YERLERİ BULDUM
GECE İSTANBULDA OLMAYI PLANLIYORUZ
SAAT KAÇ GİBİ GELİRSEK RAHAT YER BULABİLİRİZ
ARACIMIZA GÜZEL PARK YERİ DE BULABİLİRMİYİZ.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ..

Sml

Üye
Adı
İsmail
Kan Grubu
A Rh Pozitif
teşekkür ederim..
açıkçası istanbulu çok bilmem
1-2 haftadır araştırma sonucu ÜSKÜDAR , KULELİ, KANLICA, ÇENGELKÖY, GİBİ YERLERİ BULDUM
GECE İSTANBULDA OLMAYI PLANLIYORUZ
SAAT KAÇ GİBİ GELİRSEK RAHAT YER BULABİLİRİZ
ARACIMIZA GÜZEL PARK YERİ DE BULABİLİRMİYİZ.
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ..
özel mesaj gönderdim. ordan sormak istediğiniz varsa yardımcı olmaya çalışırım. burada da konu dışına çıkmamış olursunuz. iyi günler

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir

İgne tek çare Bendede bel fıtığı var kitlendimı hastanede alıyorum solugu

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

basak42

Yeni Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cumartesi Üsküra uğradım biraz. Millet yine 4-5 cm istavrit bebelerini tutuyor. Yaşını başını almış adamlar yazık değilmi bunlara dediğimde hemen gırgırlardan giriyorlar, oltacının tuttuğuyla bu balık bitmez muhabbetine çeviriyorlar. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Ayrıcı buna göz yuman kamu görevlileride bence en az tutanlar kadar bu işten sorumlular. Bu kendini balıkçı zannedenlere 300-500 lira bir ceza yazılsa emekli maaşlarından otomatik kesilcek şekilde bir daha balık tutmayı bırak deniz kenarına bile inmezler.
Yoğun bir iş temposundan sonra, hafta sonu dinlenmek hem de sahilde olta atıp deniz havası almak için Karasu ya gidecektim. Giderken Darıca istasyonda (Shell petrolünün karşısı) bir kaç yemlik istavrit alıyım dedim. Balıkçıya 5 TL uzattım, yemlik istavrit vermesin söyledim. Adam bir kürek doldurdu tarttı.( O ara ben bir arkadaşımla merhabalaştım hal hatır sordum)Karasuya vardığımda sahile indim oltaları açtım. Yemleri hazırlamak için yem balıklarının poşetini açtığımda ne göreyim, balıklar serçe parmağımdan daha küçük.(balıkçı irileri üste küçükleri alta yerleştirmiş) Vurgulamak istediğim, bizim kıyamadığımız ve denize iade ettiğimiz bu bebeler tezgaha nasıl düşüyor. Hiç mi vicdan yok Allah Aşkına... Kesinlikle olta balığı değildi. Bu konuda top yekûn bilinçlenmeliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...