Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Hemde bayağı eski

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
uskudar ve karakoyde'de durum aynı ne ıstavrıt var nede cınekop ayrıca balık tutan ınsan sayısıda her ıkı bolgedede en fazla 10 kısı vardır malesef balık yok :(

B

BS Okuru

Misafir
Özyurdumuza dönme zamanı geldi enbiya üstadım :) Pendik kartal ...ayrıca sen büyük ihtimal ile iskelenin ordasın,orda artık birşey çıkmıyor 200 m gerideki durağın orda çıkıyor çıkanlarda
wallahı hocam pendıkten cubuklu arası baya bı mesafe var ve oraya gıdıp gelmek cıdden cıddı masraflara mal oluyor kendı adıma konusucak olursam eger benım karsıya balık avlamaya gıtmem yemek ,benzın parası ,kopru parası derken 100 tl mal oluyor :(

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Bende u.mumcudan gidiyorum. Pendik kartal maltepe hattina tövbeliyim. Cikarsa balik bogazda cikiyor. 5 dakikada kartal sahile inme şansim var. Ama gitmiyorum. Yazin istavritten baska seye gitmemek lazim kartal pendik taraflarina.

B

BS Okuru

Misafir
Yakında zabıtalar ceza kesmeye de başlar tam oluruz

B

BS Okuru

Misafir
Bence de iyi olur hafta içi gidiyorum belge çıkartmaya, belgesi olan avlansın olmayan yaptırımla karşılaşsın. Para değil 50 lira mı ne ama onun da kontrolü yapılsın hem devlet kazansın hemde biz

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bence de iyi olur hafta içi gidiyorum belge çıkartmaya, belgesi olan avlansın olmayan yaptırımla karşılaşsın. Para değil 50 lira mı ne ama onun da kontrolü yapılsın hem devlet kazansın hemde biz

Belge 26 tl bulunduğunuz ilçe tarımdan alıyorsunuz .yanlız resim konusu sıkıntılı son 6 ay içinde çekilmiş olması isteniyor

B

BS Okuru

Misafir
Keşke zorunlu kılınsa ve denetlemeleri de doğru bir şekilde yapılsa. Alana balık serbest evrakı olmayana yasak ve ceza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...