Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersen

Daimi Üye
Adı
ersen özkan
Aynen bu deniz varya bu deniz.
Biraz karalayayım madem. :)
Sabah 6da ateşledim makinayı, yaklaşık 1 saat yolculuk sonrası meradayım.
Sahteleri sulara indirip başladım turlamaya denizde de kimse yok ki sorayım varmı yokmu, aradada muhabbet edeyim. Sonar falanda yok kara düzen balık tutmaya çalışıyıoruz işte :)
Sabah suyu 20 balıkla eve doğru yollandım. Öğlen gibi tekrar sudayım bu sefer hiç şaşmayan yunusları takip etmeye başladım lakin yunusların avlanmasını bekliyorum yoksa hayvan tam bir oyuncudur zıplar atlar :)
Akşam hareketlenmeye başladı iş, yağmur bulutları geldi, itfaiye hortumuyla kafama su yağıyor sanki, neyse atlattık. Balık vurmaya başladı rapalaya yaptığı hamleden anladım aç sürünün üstünde olduğumu.
Kendimi kaybetmişim makina gibi indir bindir boş yok, kafamı kaldırdım ki hava geliyor uzak yerdeyim ışığım yok, bıraktım. :)
Bu böyle 3 gün devam etti sanırım sabah suyunda balık zayıf olmasına rağmen bi umut sabah kalkmaya devam ettim, hastalık işte.
Kısacası balığı severseniz o da illaki bir gün size kıyak geçecektir.
Herkese rastgele.
Tebrikler . Ne kadar güzel yazmışsın. Her daim rastgelsin

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynen bu deniz varya bu deniz.
Biraz karalayayım madem. :)
Sabah 6da ateşledim makinayı, yaklaşık 1 saat yolculuk sonrası meradayım.
Sahteleri sulara indirip başladım turlamaya denizde de kimse yok ki sorayım varmı yokmu, aradada muhabbet edeyim. Sonar falanda yok kara düzen balık tutmaya çalışıyıoruz işte :)
Sabah suyu 20 balıkla eve doğru yollandım. Öğlen gibi tekrar sudayım bu sefer hiç şaşmayan yunusları takip etmeye başladım lakin yunusların avlanmasını bekliyorum yoksa hayvan tam bir oyuncudur zıplar atlar :)
Akşam hareketlenmeye başladı iş, yağmur bulutları geldi, itfaiye hortumuyla kafama su yağıyor sanki, neyse atlattık. Balık vurmaya başladı rapalaya yaptığı hamleden anladım aç sürünün üstünde olduğumu.
Kendimi kaybetmişim makina gibi indir bindir boş yok, kafamı kaldırdım ki hava geliyor uzak yerdeyim ışığım yok, bıraktım. :)
Bu böyle 3 gün devam etti sanırım sabah suyunda balık zayıf olmasına rağmen bi umut sabah kalkmaya devam ettim, hastalık işte.
Kısacası balığı severseniz o da illaki bir gün size kıyak geçecektir.
Herkese rastgele.
Azimle sıçan taşı deler Helal Furkann

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah 06:30 da düştüm yollara ilk önce Kuleliyi ziyaret ettim kovaların boş olduğunu görünce biraz daha yukarıya kandilliye ulaştım. Burada da durum aynıydı 1,5 saat at çek yaptımsa da denizden kılçık çıkmadı alan da olmadı. Yol üzerinden yine kuleliye geçtim vakit dar olduğu için eve ulaşmak kolay olsun diye. Saat 11:00 e kadar da burda olta salladım.
Ne yapıp ettiysem bir türlü kandıramadım balığı. İlk önce 75 gr ile çalıştım olmadı, ileride ararken yakından 1-2 geldi yakında 60 gr düştüm yine olmadı toplam 9 adet balık aldım oğlum için.
Bu iş nasip kısmet bir kere daha anladım. Şimdi yazacaklarımı kimse yanlış anlamasın lütfen;
Yanımdaki amcadan bahsetmek istiyorum; amcam bilindik marketlerden aldığı 30-40 Tl Lik set ile her atışında 1-2 hatta 3-4 balık aldı. Hani ne atış desen atış değil sanki atarken denize uçacak, makine kilitleme yok gelişi güzel sağa sola bakarak çekiş ve sağa çekerek bol bol sarım yani hiç bir şey şekli şemaline uygun değil:)
Ve yanında getirdiği meşhur 5Lt lik şaşal su kabı ve içi yarısından fazla balık ile dolu. :)
Bendekiler ise ;
Okuma savant makina,
Okuma trio rc 65
Lineafe bir set daha, envai çeşit malzeme full dolu çanta sonuç hüsran. :)
Bugünkü serüvende böyleydi herkese rast gelsin.

Telefon ile yazdım yazım hatası var ise afola.

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah 06:30 da düştüm yollara ilk önce Kuleliyi ziyaret ettim kovaların boş olduğunu görünce biraz daha yukarıya kandilliye ulaştım. Burada da durum aynıydı 1,5 saat at çek yaptımsa da denizden kılçık çıkmadı alan da olmadı. Yol üzerinden yine kuleliye geçtim vakit dar olduğu için eve ulaşmak kolay olsun diye. Saat 11:00 e kadar da burda olta salladım.
Ne yapıp ettiysem bir türlü kandıramadım balığı. İlk önce 75 gr ile çalıştım olmadı, ileride ararken yakından 1-2 geldi yakında 60 gr düştüm yine olmadı toplam 9 adet balık aldım oğlum için.
Bu iş nasip kısmet bir kere daha anladım. Şimdi yazacaklarımı kimse yanlış anlamasın lütfen;
Yanımdaki amcadan bahsetmek istiyorum; amcam bilindik marketlerden aldığı 30-40 Tl Lik set ile her atışında 1-2 hatta 3-4 balık aldı. Hani ne atış desen atış değil sanki atarken denize uçacak, makine kilitleme yok gelişi güzel sağa sola bakarak çekiş ve sağa çekerek bol bol sarım yani hiç bir şey şekli şemaline uygun değil:)
Ve yanında getirdiği meşhur 5Lt lik şaşal su kabı ve içi yarısından fazla balık ile dolu. :)
Bendekiler ise ;
Okuma savant makina,
Okuma trio rc 65
Lineafe bir set daha, envai çeşit malzeme full dolu çanta sonuç hüsran. :)
Bugünkü serüvende böyleydi herkese rast gelsin.

Telefon ile yazdım yazım hatası var ise afola.
Yaaaa bu biraz el alışkanlığı,biraz tecrübe zamanla ustalaşma ve en sonunda balığı çözmeye ve hissetmeye kadar gider yılma devam et rastgelsin Buna inan bi an gelecek balıkla empati kuracaksın

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bu pazar bende ona benzer birsey yaptim, bazen hizli sarfim, bazn dibi yalayarak cektim, bazen vurdura vurdura, balik az olunca cesitleri denedim, sonuc olarak birtava dan fazla aldim, en son baktigimda, yanimdakilerden on cok ben almisim,

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sonunda sarikanat tuttum dedim çektim ilk önce beyaz poşet geldi dedim yinemi çöp ağırlaştırılmış poşetin ardından da sarikanat geldi 4 liralık rapalayla yakaladım ama eşşoğlu eşşek kedi balığımi aldığı gibi kaçtı ben o sıra oltanın başındayım adamlar söylemese ben balığımi aricaktim D:

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla tuttuğum balığı çalmasına bi yere kadar katlanırımda özenle alıp para ödeyip gidip evde bi güzel fleto yaptıktan sonra bi heves gece yemli lüfere gidip yemlerinin kedi tarafından yenilip yok edilmesine ne dersin ben bunu çok yaşadım onun için kedilerle bide martılarla aram yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...