Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersin1903

Daimi Üye
Belki biraz konu dışı ama yine de boğazda avlanmayla ilgili bir sorum olacak.. Bir arkadaşım boğazda rapala at çekte kullanmak için sordu Yuki Kuroi 4.20mt 100-250gram atarlı kamışı.. Ben Cenan abinin videosunu izledim youtube da, atıştan sonra 190mt yazdı alet, ama 150gram kurşunla atış yaptı.. Bu kamış hakkında, 200-230 gram gibi kurşunları atışında çekişinde bilgi sahibi olan var mı ? Zira istanbul boğazı için özellikle kış döneminde 150gram ile rapala yüzdürmek imkansız, dolayısıyla pek geçerli bir referans olarak düşünemiyorum videoyu boğazda rapala yüdürme açısından :)

Bilgisi olan varsa, yorumlarını arkadaşıma ileteceğim satın alıp almaması konusunda...

B

BS Okuru

Misafir
Ve final güzel oldu sanki

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Toprağım napıcaz senin bu makina hastalığını :)
Geçenlerde bullseye buldum dedin tüm forum ahalisi seferber olduk kutladık şimdi fliegen dönmüşsün ;)
Bu arada bak kardeşine makina gönderdin direk aldım sipariş geçtim ;)
Yedek makina olarak Gelsin de bakalim hayırlısı,
Rastgelsin

QuickMemo+_2017-05-23-15-41-45.png

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Toprağım napıcaz senin bu makina hastalığını :)
Geçenlerde bullseye buldum dedin tüm forum ahalisi seferber olduk kutladık şimdi fliegen dönmüşsün ;)
Bu arada bak kardeşine makina gönderdin direk aldım sipariş geçtim ;)
Yedek makina olarak Gelsin de bakalim hayırlısı,
Rastgelsin

Ekli dosyayı görüntüle 57270
Gelince makina hakkinda bilgilendirme bekliyoruz hayirli olsun:)

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu abiyle geçenlerde Üsküdar da birlikte avlandım,
Elindeki makina yeni model stella sw8000pg ben 220gr çalışırken o 240gr atıyordu ben balık aldim kamışım banktaydi çağırdı beni "gel sar" diyerek meşguldüm o sırada sonra yanıma geldi "270gr attim demişti o yüzden sar dedim" dedi :)
Yeni seri Stella ve kamışı 300gr belki de 350gr kadar çalışmasına izin verir bence de,
Makina canavar bu arada denedim o abi attıktan sonra 240gr ağırlığı hissettirmemişti bana,
Rastgelsin
300grami attigi kamis ne :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...