Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Pazarda gördüm 10 tl ye satılıyordu daha önce pazarda gördüğümü hatırlamıyorum, millet bu nereden çıktı demesinler diye kılçıksız balık diye tanıtıyorlardı etiketinde
Pazar Uskumru'su ağ balığı olduğundan eziktir, içini temizlerken bile uzun kılçıkları etten çıkar , olduğu bölgenin etlerini dağıtır.
tek-tek tutulanın tadını vermez.;)

pazarcılar bildiğimiz balıkları başka isimle satmayı çok iyi biliyorlar
iri tirsiyi bile ada lüferi deyip - orkinoz yavrularını (tombik'leri) palamut diye bilmeyene satıyorlar malesef.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
@Suat YILDIZ
abi balık kıyıya yakın mıydı? geçen gece gittim kıyı istavrit kaynıyor ama balık bir şey yemiyordu. zar zor atlıyor silikonlara.

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O değilde sosyal medyada rapor diye istavrit paylaşıyorlar sürekli. Adam 21 kilo tutmuş utanmadan paylaşıyor bide. Ayıptır. Bahanede arkadaşlarıyla paylaşmış. O zaman bu limitler niye var. Bizde tonlarca tutalım sülalemize dağıtalım.

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sagolun arkadaslar, hosbulduk, istavrit bugun devam ediyor mu acaba, bilgisi olan?

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif

kaynak akom
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yarın (30.09.2017 Cumartesi) İstanbul’un Avrupa Yakası, 01.10.2017 Pazar günü ise İstanbul’un Anadolu Yakası ağırlıklı olmak üzere çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare) olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış beklenmektedir. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, kuvvetli poyraz ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.
Yağmurluk kurtarmayabilir arkadaşlar ,yüzme de bilmek gerekiyor..

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Suan Cubuklu Kanlica tarafindayim, akıntı yagmır sonrasi dere gibi, bir kac kiraca disinda kilcik gormedim, rastgele...

iua

Üye
Adı
Ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
Butun gun bogazda, kuzeyden guneye calistim. Anadolu kavagindan basladim, cubuklu, uskudar devam ettim. Attim cektim, attim cektim. Jig, kursun arkasi, capari, vari yogu attim denize. Ne mi geldi kismetime. 1 adet istavrit. Palamut namina bir sey yok. Istavrit kovalamiyordum fakat palamut caparisine 1 adet istavrit geldi, onu da bir abimize verdim. Ozetle, yok yere yillik izin kullandim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...