Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çubuklu Mihrabat iniş kısmında kaşık rapala denedim maalesef alamadım. Ekmekle 8-10 kefal tuttular.hava rüzgarsız biraz yağmur çiseliyor.
galatada karaköyde deneyin muhakkak alirsiniz ama cok kalabalik eziyetide var D: hava bulutluyken yapiyor

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@hamdialev , @ekremy1983 şehirleşme olsa bile kara seviyesi ile su seviyesi arasındaki korkunç fark işi bozuyor.
Boğaz köprüsü kadar (hatta daha fazla) bir yükseklikten balık tuttuğunuzu düşünsenize. :) Kurşun suya değidiğinde makinedeki ip bitiyormuş falan :D
Bir de tabi paylaştığım fotoğrafta göreceğiniz gibi balığı karaya almak problem. Çekerken taşa toprağa sürtüne sürtüne telef olur hayvan.
(ki zaten balıkçılığa da kenara yaklaşmaya da izin verilmez, onu tekrar belirteyim)

Ha keşke boğaz gibi olabilseydi, tabi ki çok güzel olurdu.
Bu kanal işi ilk söylenmeye başladığında yatırım düşüncesiyle biraz araştırma yapmıştım. Ama gördüm ki kanal hiç de güzel bir şey değil.
Bölgeyi güzelleştirip değerini yükseltmek yerine, tam tersi iki kara parçası arasında ulaşımı zorlaştırarak değerini düşürüyor.

Tabi gidip oradaki tarla sahiplerine veya emlakçılara sorsanız oraların değeri öyle bir yükselecektir ki of of felaket.. :D

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
İstanbul avrupa yakası ada oluyor. Depremde hem trakya ile hem de asya ile kara ulaşımı belki de kalmayacak.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
@hamdialev , @ekremy1983 şehirleşme olsa bile kara seviyesi ile su seviyesi arasındaki korkunç fark işi bozuyor.
Boğaz köprüsü kadar (hatta daha fazla) bir yükseklikten balık tuttuğunuzu düşünsenize. :) Kurşun suya değidiğinde makinedeki ip bitiyormuş falan :D
Bir de tabi paylaştığım fotoğrafta göreceğiniz gibi balığı karaya almak problem. Çekerken taşa toprağa sürtüne sürtüne telef olur hayvan.
(ki zaten balıkçılığa da kenara yaklaşmaya da izin verilmez, onu tekrar belirteyim)

Bu kanal işi ilk söylenmeye başladığında yatırım düşüncesiyle biraz araştırma yapmıştım. Ama gördüm ki kanal hiç de güzel bir şey değil.
Bölgeyi güzelleştirip değerini yükseltmek yerine, tam tersi iki kara parçası arasında ulaşımı zorlaştırarak değerini düşürüyor.

Tabi gidip oradaki tarla sahiplerine veya emlakçılara sorsanız oraların değeri öyle bir yükselecektir ki of of felaket.. :D
2-3 tane marina,1 tane balıkçı barınağı var.

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Süte yatırıp denemiştim güzel oluyor :)
Adı cıkmıs bikere:)
Paril paril parlayan göç kefallerini tutuyordu amcalar bir programda sora yatirdilar izgaraya yemede yaninda yat misali goruntu ama bogazda tutunca nasil bir piskolojidir iade etmeden duramiyorum

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2-3 tane marina,1 tane balıkçı barınağı var.
Kanalın denizlerle birleştiği düşük rakımlı kısımlardadır diye tahmin ediyorum abi.
O kısımları değerlendirmek mantıklı aslında.. Sahil şeridinin devamı gibi kullanılabilir o kısımlar.
Tabi rakımın yükseldiği noktaya kadar.

ekremy1983

Aktif Üye

video fikir verir... elbette yer yer yükseklik olur ama illaki boğaz gibi insanların gfezi yerleri olacak orada balık avına uygun olur...

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kanal istanbul yapilirsa. 2 bogaz olucak. Balik iki yerdende akabilir. Balik populasyonuna katki saglamaz mi aslinda.
Baligin alani genislicek cunku diye dusunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...