Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
@shimano minekop avını dün akşam çok araştırdım sonra dedim marmarada çıkmıyor heralde çıksa elbet denk gelirdim birine ve vazgeçtim biraz bilgi verirmisiniz yer ve avcılığı hakkında
Marmarada bulunurda ,çok rastgelmez,
kırgın dışında.
birde sülünez çıkarabilirsek marmarada,
nasıl çıkıyorsa bilemedim.

B

BS Okuru

Misafir
bende lüferden başka balığa gitmem genelde spin çalışırım surf takımımda vardır ama 6 7 ay önce tamire bırakmıştım o günden bugüne hiç ihtiyaç duymadım hedef balıkta duruyor lazım olmadı için alamadım :D istavrite bile olta sallamam açıkcası tatmin etmiyor.arada turnaya giderim levreğede çok gittim ama bi türlü denk getiremedim şansıma minekop avınıda dün bakmıştım çok zevkli yazmışlardı o yüzden sordum
Bende bu durum tam tersı oluyor spın avını bende hıc sevmıyorum kursun arkası ve yemlı lufer avı benım daha cok hosuma gıdıyor spın avına neden sevmıyorum cunkı bızım buralarda malesef verımlı gecmıyor spın avı :) bı ısde spın pendık yapar ondada yer bulabılırsen ala helekı en son donemlı tabırı cayırse mahser gunu gıbı olur oralar ben kalabalıgı sevmıyorum balık tutmaya gıtme nedenımde sakınlık ve huzur arıyorum bu ortamı bulamazsam o mekandan uzaklasıyorum bu yuzden ıhtıyac duymuyorum spın avına.

B

BS Okuru

Misafir
Bende bu durum tam tersı oluyor spın avını bende hıc sevmıyorum kursun arkası ve yemlı lufer avı benım daha cok hosuma gıdıyor spın avına neden sevmıyorum cunkı bızım buralarda malesef verımlı gecmıyor spın avı :) bı ısde spın pendık yapar ondada yer bulabılırsen ala helekı en son donemlı tabırı cayırse mahser gunu gıbı olur oralar ben kalabalıgı sevmıyorum balık tutmaya gıtme nedenımde sakınlık ve huzur arıyorum bu ortamı bulamazsam o mekandan uzaklasıyorum bu yuzden ıhtıyac duymuyorum spın avına.
Usta aslında hafta içi müsaitlik durumun var araç derdinde yok bildiğim kadarıyla spin avi mantiken en zevkli avcılık olsa gerek yapmadım ama tahminim bu çünkü balıkla birebir mücadele ediyorsun kurşun yok uzak atış yok akıntı yok temiz iş bizim kurşun arkası gibi hamallık değil :)
Bence şöyle güzel bir trofe alsaydın mümkün değil spini bırakmazdın gibi geliyor bana ;)
Rastgelsin

B

BS Okuru

Misafir
dediğiniz gibi pendikte genelde omuz omuza atışlar yapılıyor

B

BS Okuru

Misafir
Usta aslında hafta içi müsaitlik durumun var araç derdinde yok bildiğim kadarıyla spin avi mantiken en zevkli avcılık olsa gerek yapmadım ama tahminim bu çünkü balıkla birebir mücadele ediyorsun kurşun yok uzak atış yok akıntı yok temiz iş bizim kurşun arkası gibi hamallık değil :)
Bence şöyle güzel bir trofe alsaydın mümkün değil spini bırakmazdın gibi geliyor bana ;)
Rastgelsin
sahtenin özelliğine göre atış mesafesi ( 40 ila 60 metre arası atışlar ) değişiyor zevk olarak balık tutulmasa bile yaptığınız av süresince zevk alıyorsunuz vuruşları birebir hissetme imkanı sağlıyor mücadele paha biçilemez zaten kalabalık olayıda genelde olmuyor olduğu zamanda dediğim gibi omuz omuza oluyor ( bu durumda mera değiştiriyorum hemen ) kurşun arkasıda denedim ama spindeki zevki vermiyor :D

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sahtenin özelliğine göre atış mesafesi ( 40 ila 60 metre arası atışlar ) değişiyor zevk olarak balık tutulmasa bile yaptığınız av süresince zevk alıyorsunuz vuruşları birebir hissetme imkanı sağlıyor mücadele paha biçilemez zaten kalabalık olayıda genelde olmuyor olduğu zamanda dediğim gibi omuz omuza oluyor ( bu durumda mera değiştiriyorum hemen ) kurşun arkasıda denedim ama spindeki zevki vermiyor :D
vermiyor olurmu rapalayla kursun agirligi birde deniz akintisi bisey basinca o keyif anlatilmaz yasanir ya :D yoruculugu var ama keyfi bi baska

B

BS Okuru

Misafir
@fasalisso o kadar atış yaptım 1 tane denk gelmedi 2 saatte kas yaptım daha sonra kamışta üretim hatasından dolayı bi sorun oldu servise gönderdik 90 lira ücret çıkardılar alalı 1 hafta olmadan sonra dedim bu bana göre değilmiş zaten 170 boy 60 kilo ile olacak iş değil :D

B

BS Okuru

Misafir
Rastgelsin
usta spınde balık olduda bızmı gıtmedık :) emınımkı spın hepsınden zevklıdır lakın dedıgım gıbı balık yok bızım buralarda bı ısde pendık yapıyor ondada balık varsa ınan duyan gelıyor meraya hafta ıcı hafta sonu hıc farketmıyor herzaman saflar sıkı tutuluyor :) spın zamanı bır gun pendık kıyı serıdınden bır gec demek ıstedıgımı cok ıyı anlıcaksın ;) ayrıca yılda en fazla maksımum 15 gun balık yapıyor bılemedın 20 gun yılda sadece 20 gun gıtmek benım kafama yatmıyor acıkcası. evet kursun arkası balık avı yorucu ve hamallık dogru lakın balık su asamada ona gelıyor ve en uzun kursun arkası balık yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...