Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceyhunemre

Aktif Üye
Adı
Eren Çelik
Konu ve gündem dışı olacak ama bir sualim olacak dostlar,
"YUKI" kamislari Anadolu yakasında detaylı inceleyebilecegim bir balıkçı var mıdır. İthalatcisi İstoç ta ama bize uzak malum. Bir de kullananlarin fikirlerini almak isterim.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın
Yuki kamışları istocta dimağ balıkçılık getiriyor.Bildiğim kadarıyla Çamlıbahçeden Ahmet abide kamışları test edebilirsin.Yerinde midir bilmiyorum .

efaruk

Aktif Üye
Adı
E. Faruk Pehlivanlı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün aksam suyunda cubuklu tac balik restorani onumde istavrit caparisiyle cinekop aldim ve suya iade ettim, disli kesinlikle bogazda ve istavrite daliyor, alamadigim igne koparanlarda oldu...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaslar böyle bir olaya denk geldinizmi aliexpress 4gun evvel sipariş verdim ucreti hemen cekdiler ama bugunle beraber 5gun oldu hala ürünü korgoya bile vermediler
iplik makarası yazıyor misinayla ipin makarası ayrımı oluyor ?

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Arkadaslar böyle bir olaya denk geldinizmi aliexpress 4gun evvel sipariş verdim ucreti hemen cekdiler ama bugunle beraber 5gun oldu hala ürünü korgoya bile vermediler
sipariş verirken sevkiyat bölümünden 3 gün 5 gün yada 10 gün içinde sevk edilecek yazar sizinkisi 10 gün sanırım beklemeniz gerekiyor

ali ketenci

Aktif Üye
Adı
ALİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sipariş verirken sevkiyat bölümünden 3 gün 5 gün yada 10 gün içinde sevk edilecek yazar sizinkisi 10 gün sanırım beklemeniz gerekiyor
Cevap icin teşekkürler bundan onceki urunleti sipatis ettigimde 6 saat icinde takip nosunu verdiler ve heman urun kargoya verilmisdi ama bunlarda boyle bir sey olmayinca bendemi bir sikinti cikti sandim

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Forumda Aliexpress başlığı çok faydalı, tüm sorunlara cevap mevcut. dispute cancel vs. tüm açıklamalar var. Ben çok alışveriş yaptım. Güvenli bir site.

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba Arkadaşlar Forumdan @_Rastgele_ Nikli Serdar Arkadasımız kalp rahatsızlıgından dolayı su anda hastanede müşahede altında yatmaktadır. Tez zamanda eski sağlığına kavusmasını temenni ediyoruz.
@_Rastgele kardeşimize acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun en kısa zamanda sahalara dönsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...