Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardesim vicdan sahibi ve bir miktar haklisin, ancak adam da vega potenza, shimano, okuma kamis varsa muhtemelen senin dedigin kategoriye girmiyordur diye tahmin ediyorum...öncelikle herkese selam
şu uzağa atma meselesine ben de hastayım keşke daha ileri atabilsem,
yakın zamanda bir gün malum merada kurşun arkası palamut kovalıyoruz,ben varım sağımda takhashi var, solumda da cemil var.cemil ile tanışmadık esasında o gün bir selam veresim vardı ama baktım kendini balığa vermiş rahatsız etmek istemedim, tabi formdan meshur insan çekiniyorbiz kendisini uzaktan tanıyıp seviyoruz,"hoş görüsüne ve samimiyetine güvenerek ismin ile hitap ettim"
neyse; hepimiz asılıyoruz öle yada böle gidiyor işte uzaklara bana sorsan fena değil.arada cemil'e bakıyorum kamışı falan da değiştirdi.içimden dedim şimdi palamutu alacak.
saat oldu 10:15 gibi falan arkadan bizi seyreden bir arkadaş ikimizin arasında girdi tık bir attı 30 m ya gitti ya gitmedi çapari var takımda 80 gr kurşun falan böle o merada çalışmayacak mütavazi bir takım 3-5 atış sonunda tak aldı palamutu bayada iri bir balık.yani yıllardır balık kovalarım bir yaşıma daha girdiğim günlerdendi desem yeridir.
dedim kısmet işi kardeşim, gitsen en iyi takımıda yapsan bu balık için en doğru yoluda izlesen bazen hepsi boş, bu gün kısmetin yok toplan.
her ne kadar amatörce kıyıdan balık yakalamaya çalışsakta etik olarak dişe gelmeyen yada gelecekte büyüyecek balıkları bu tavalıktur diye alıkoymamalıyız.
bir konuda; adamın gerçekten tuttuğu balıktan başka evde ekmeğine katık yapacağı malzemesi olmayabilir, sadece bunu düşünerek çoğu zaman görmezden geldiğim olmuştur.
bence sadece bu yüzden iki günlük ölümlü dünyada üzmeyin kimseyi.
kendinize iyi bakın
cenk_
Biz bunu daha once tartistik kardes ve sanirim biz boyle mutluyuzÖncelikle selamlar.
Bence başlık altında rapor dışı geyik muhabbetinden vazgeçilse yada önlem alınsa daha iyi olur.. Hem muhabbet edelim hem yeni gelenler yazamasın diyenler aralarında whatsapp grubu kurup orada takılsınlar. Çok faydalı olan başlığın içine edilmiş durumda.
Rabbim tez zaman'da sevdikleri ile mutlu günler gösterir , tekrar'dan geçmiş olsun .Arkadaslar bu arada soylemeyi unuttum, annemi dün eve getirdik, su an daha iyi moralide iyi, sabah suyundan kendisine 2 kg taze istavrit götürdüm, yarisi da Cubuklu ustalarindan Kamil abiden, sagolsun anneme goturucem diyince, kovayi benimkine bosaltti
Hepinize tekrar çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz ve dualariniz için...