Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Faruk ben balıkta değilim!Anlasilan herkes baliktaDurumlar nasil arkadaslar ?
Rastgelsin...
Ercüment bey, bulabilirseniz bozuk hoparlör arkası atıl mıknatıs.. Ne kadar büyük olursa o kadar iyi. iğneyi girdiği delikten çıkarır. Bakarsınız işe yarar..Faruk ben balıkta değilim!
dün makina parçası kaybettim hala onu arıyorum,
ne yaymış be!![]()
Yaklasik 1 ay once aksam uzeri hava cok kotuydu akinti asiri fazlaydi ama ben yinede kursun arkasi atayim dedim. Ikinci atışta birseye takildi oltayi alip goturecekti cöpmuydu bu halatmiydi anlayamadim. Kopuncada moralim bozuldu toplandim eve dondum. Bir kiside halatin ucuna ag gibi birsey baglayip denize atip atip cekiyodu ne yaptigini anlayamadim.@Zafer61 abi nevale dedin ac geldik, gelicem dedin elimizde ciceklerle kalakaldik, olmadi boyle be abi
Sabah suyu Cubuklu tavalik istavriti zorla aldik. alana kadar bir kac takim bir kac kursun verdi. Suan hayalkahvesi, Tac restoran onu ve kanlicada dibe halat gerilmis durumda, yakina dipten gelirseniz, takmak garanti.
Ama buraya yaziyorum, o halati geren kursuncu arkadas veya arkadaslari bir yakalarsam, size sozum olsun, arabadaki odunu bellerinde kiracagim. Olurda o arkadas tesadufen burayi gorur de okursa soldaki resimden tipime iyi baksın. Beni gourse de topuklasin, sayet topuklamazsa, benim sopayla o kafa bulusacak arkadas. Zamaninda Cubuklu da bir abimiz temiz dovmus bunlarin bir kacini beton kullanarak. Anlasilan tekrar biti kanlandi bunlarin. Bir gun usenmeyip kalacam, gece kim daliyor diye....
Ben soysuzlugun, haramzadeligin, seref noksanliginin, genis mezhepliligin bu denlisini ilk defa goruyorm!!!
Aynı şeyi yazacaktımErcüment bey, bulabilirseniz bozuk hoparlör arkası atıl mıknatıs.. Ne kadar büyük olursa o kadar iyi. iğneyi girdiği delikten çıkarır. Bakarsınız işe yarar..
Şu japonlar hep fazla parça koyuyor,ben her seferinde bunları buluyorum.Faruk ben balıkta değilim!
dün makina parçası kaybettim hala onu arıyorum,
ne yaymış be!![]()
Uzak 1,5, yakın 3,5 ikisi birarada gözlük kullanıyorum. Çalıştığım dönemde bilgisayarlar maalesef gözlerimi yediler.Aynı şeyi yazacaktım![]()
banamı seslendım keremcım vural türkmen benımyazmışsa sorun yokvideonun açıklama kısmına yazmış zaten vural türkmen burdaysa söylesin bana diye
![]()