Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif

İST1453

Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Faruk ben balıkta değilim!:D:D
dün makina parçası kaybettim hala onu arıyorum,o_O
ne yaymış be!:ssrtcbya::ssrtcbya:
Ercüment bey, bulabilirseniz bozuk hoparlör arkası atıl mıknatıs.. Ne kadar büyük olursa o kadar iyi. iğneyi girdiği delikten çıkarır. Bakarsınız işe yarar..

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Zafer61 abi nevale dedin ac geldik, gelicem dedin elimizde ciceklerle kalakaldik, olmadi boyle be abi :(

Sabah suyu Cubuklu tavalik istavriti zorla aldik. alana kadar bir kac takim bir kac kursun verdi. Suan hayalkahvesi, Tac restoran onu ve kanlicada dibe halat gerilmis durumda, yakina dipten gelirseniz, takmak garanti.

Ama buraya yaziyorum, o halati geren kursuncu arkadas veya arkadaslari bir yakalarsam, size sozum olsun, arabadaki odunu bellerinde kiracagim. Olurda o arkadas tesadufen burayi gorur de okursa soldaki resimden tipime iyi baksın. Beni gourse de topuklasin, sayet topuklamazsa, benim sopayla o kafa bulusacak arkadas. Zamaninda Cubuklu da bir abimiz temiz dovmus bunlarin bir kacini beton kullanarak. Anlasilan tekrar biti kanlandi bunlarin. Bir gun usenmeyip kalacam, gece kim daliyor diye....

Ben soysuzlugun, haramzadeligin, seref noksanliginin, genis mezhepliligin bu denlisini ilk defa goruyorm!!!
Yaklasik 1 ay once aksam uzeri hava cok kotuydu akinti asiri fazlaydi ama ben yinede kursun arkasi atayim dedim. Ikinci atışta birseye takildi oltayi alip goturecekti cöpmuydu bu halatmiydi anlayamadim. Kopuncada moralim bozuldu toplandim eve dondum. Bir kiside halatin ucuna ag gibi birsey baglayip denize atip atip cekiyodu ne yaptigini anlayamadim.

İST1453

Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynı şeyi yazacaktım :)
Uzak 1,5, yakın 3,5 ikisi birarada gözlük kullanıyorum. Çalıştığım dönemde bilgisayarlar maalesef gözlerimi yediler. :) Evde çapari temizliği (avdan sonra) yeni çapari yapımı sırasında geride gözden kaçan iğneleri göremediğim için (kısmi körlük. :)) etkili yöntem mıknatıs. Ancak TV'den ve elektronik araçlardan uzak tutmak gerektiğini de unutmamak gerekiyor. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...