demiremin
Daimi Üye
Kişiye göre degişiyor yaa ben yavas sar vurdur bir iki sn bekle sar yapıyorumMasallah sarim hizi ve aksiyon nasil olmali spinde bi turlu sansim tutmuyor
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kişiye göre degişiyor yaa ben yavas sar vurdur bir iki sn bekle sar yapıyorumMasallah sarim hizi ve aksiyon nasil olmali spinde bi turlu sansim tutmuyor
Abi oralarda haziranda basladi cinekop lufersilmene gerek yoktu zaten facebook gruplarında devamlı av paylaşılıyor kandilli çubuklu diye![]()
Belki de karşılaşacaktık, teğet geçmişim meğer.Kaşıbeyaz önü gayet güzel boylarda istavrit veriyor. Akşam üzeri keyif yapmak isteyenlere duyurulur.
Aramıza hoş geldiniz.Merhaba arkadaşlar bende foruma katılmış bulunmaktayım .
Bugün kandilliden sabah 8.30 öğlen 12 arası av raporumu paylaşıyorum , akıntı yok denecek kadar az olduğu için 150 gr kurşunla en rahat günlerdendi çok şükür.
Ekli dosyayı görüntüle 67667
Bi bu kadar da yaprak denize iade edildi ama çok şükür balık bir boy büyüdü gibi geldi bana. Herkese iyi avlar...