SinanSinan
Aktif Üye
masallah güzel av olmuş.
aynı fotoları facebooktan kadem abi de paylaşmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
masallah güzel av olmuş.
zokalı takımda da olur şakşak sadece mantarda olmaz da kıyıdan atış için uygunmu yem dağılmazmı?Mantarlı takımda olur zaten şakşak. Sidikliğine kadar kılçığı alınmış yemdir şakşak. Lüferi cezbeder.
İsabet olurinşallah anadolu yakasında kartal koçtaş migros karşısında olacam cumartesi![]()
Emirgandan yer ayır geliyoruz bizİstanbul Avrupa Yakası Hafta Sonu Organiasyon Varmı ?![]()
Abi Valla O tarafta balık Coştu , ama benim mesafe çok uzak gelmek isterimde gelişi dönüşü ızdırapinşallah anadolu yakasında kartal koçtaş migros karşısında olacam cumartesi![]()
Senin Yerin Benim Yanım Kankeyto şarkısı bile varEmirgandan yer ayır geliyoruz bizÖnce Sarıyerden başlayıp teker tkeer yoklucam meraları balığı bulursam haber veririm
![]()
Eyvallah ciğerimSenin Yerin Benim Yanım Kankeyto şarkısı bile varuzaklarda arama çünki sen içimdesin , taht kurmuşsun gönlüme en güzel yerindesin
![]()
![]()
![]()