bulamadım dediginiz videoyu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bulamadım dediginiz videoyu
Kaçıranlar için,ders niteliğinde.Özellikle kooperatif kısmı.bulamadım dediginiz videoyu
Tebrikler kardeşim. Allah tamamına erdirsin. Allah utandırmasın inşallah...Bir süredir forumda yoktum.Hayirli işim dolayısıyla.Hanimdan izin almalı balik avlarına adımı yazdiririm yakındaEkli dosyayı görüntüle 68013
Kurallar bizim insanımıza işlemez.Mütahit 2 kaçak kat atıyor.Kat başına 20.000 TL den 40.000 TL ceza yiyor cezayı ödüyor.Kaçak katlara belediye dokunmuyor.2 kaçak kattan 600.000 TL para kazanan mütahit kaçak kat çıkmaktan vazgeçermi?Kaçak avcılıkta böyle 150.000 TL bir avdan para kazanan gırgıra 30.000 TL ceza kesersen bu gırgır kaçak ve limit altı balık avlamayı bırakırmı.Gırgır geçmeyin.Ülkemiz en ufak kurumundan en üst kurumuna kadar kirli.Allah başımıza bir kırbaç verecek bu kırbaç Abd olur deprem olur ekonomik kriz olur.Çünkü azdık azan bütün kavimlerinde sonu bellidir.Kaçıranlar için,ders niteliğinde.Özellikle kooperatif kısmı.
Kurallar herkese işler ,yeterki ceza miktarları caydırıcı olsun.Kurallar bizim insanımıza işlemez.Mütahit 2 kaçak kat atıyor.Kat başına 20.000 TL den 40.000 TL ceza yiyor cezayı ödüyor.Kaçak katlara belediye dokunmuyor.2 kaçak kattan 600.000 TL para kazanan mütahit kaçak kat çıkmaktan vazgeçermi?Kaçak avcılıkta böyle 150.000 TL bir avdan para kazanan gırgıra 30.000 TL ceza kesersen bu gırgır kaçak ve limit altı balık avlamayı bırakırmı.Gırgır geçmeyin.Ülkemiz en ufak kurumundan en üst kurumuna kadar kirli.Allah başımıza bir kırbaç verecek bu kırbaç Abd olur deprem olur ekonomik kriz olur.Çünkü azdık azan bütün kavimlerinde sonu bellidir.
Genelde kaşık kullanıyorum av bayilerde 1,5tl olanından,iğneleri sadece parmağımla bastırarak biraz arasını kapatıyorum bazı iğneler çok açık oluyor. Rapalada kendo,willy üzerindeki iğnelerlede herhangi bi problem yaşamadım başka sahte kullanmadım zaten ama deneme amaçlı aliexpressten 10adet sahte bekliyorum 2-3gün sonra gelir herhalde onların iğnelerini değiştiricem. En verimli avlarım kaşıkla denk geldi fiyatıda çok uygun.Rapalanın iğnelerini değiştirdiniz mi yoksa orjinal iğneleri ile mi avlanıyorsunuz?
T.C devlet sistemi bozuk temeller üzerine kurulu.Yukarıdaki mütahit yazımda dikkat ederseniz belediye kazanıyor,mütahit kazanıyor,ev sahibi olmak isteyen kişiler ev sahibi oluyorKurallar herkese işler ,yeterki ceza miktarları caydırıcı olsun.
Yerde duran kasıgı jig sandım tek igneli gibi gorunutor resim deHayır, 200gr kurşun arkası kaşık veya 9cm rapala