Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omercetin

Üye
Adı
Ömer ÇETİN
Kan Grubu
B Rh Pozitif

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kaçıranlar için,ders niteliğinde.Özellikle kooperatif kısmı.
Kurallar bizim insanımıza işlemez.Mütahit 2 kaçak kat atıyor.Kat başına 20.000 TL den 40.000 TL ceza yiyor cezayı ödüyor.Kaçak katlara belediye dokunmuyor.2 kaçak kattan 600.000 TL para kazanan mütahit kaçak kat çıkmaktan vazgeçermi?Kaçak avcılıkta böyle 150.000 TL bir avdan para kazanan gırgıra 30.000 TL ceza kesersen bu gırgır kaçak ve limit altı balık avlamayı bırakırmı.Gırgır geçmeyin.Ülkemiz en ufak kurumundan en üst kurumuna kadar kirli.Allah başımıza bir kırbaç verecek bu kırbaç Abd olur deprem olur ekonomik kriz olur.Çünkü azdık azan bütün kavimlerinde sonu bellidir.

behnam

Üye
Kurallar bizim insanımıza işlemez.Mütahit 2 kaçak kat atıyor.Kat başına 20.000 TL den 40.000 TL ceza yiyor cezayı ödüyor.Kaçak katlara belediye dokunmuyor.2 kaçak kattan 600.000 TL para kazanan mütahit kaçak kat çıkmaktan vazgeçermi?Kaçak avcılıkta böyle 150.000 TL bir avdan para kazanan gırgıra 30.000 TL ceza kesersen bu gırgır kaçak ve limit altı balık avlamayı bırakırmı.Gırgır geçmeyin.Ülkemiz en ufak kurumundan en üst kurumuna kadar kirli.Allah başımıza bir kırbaç verecek bu kırbaç Abd olur deprem olur ekonomik kriz olur.Çünkü azdık azan bütün kavimlerinde sonu bellidir.
Kurallar herkese işler ,yeterki ceza miktarları caydırıcı olsun.

skahraman

Aktif Üye
Adı
Şakir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Rapalanın iğnelerini değiştirdiniz mi yoksa orjinal iğneleri ile mi avlanıyorsunuz?
Genelde kaşık kullanıyorum av bayilerde 1,5tl olanından,iğneleri sadece parmağımla bastırarak biraz arasını kapatıyorum bazı iğneler çok açık oluyor. Rapalada kendo,willy üzerindeki iğnelerlede herhangi bi problem yaşamadım başka sahte kullanmadım zaten ama deneme amaçlı aliexpressten 10adet sahte bekliyorum 2-3gün sonra gelir herhalde onların iğnelerini değiştiricem. En verimli avlarım kaşıkla denk geldi fiyatıda çok uygun.

tamam

Aktif Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Negatif
Kurallar herkese işler ,yeterki ceza miktarları caydırıcı olsun.
T.C devlet sistemi bozuk temeller üzerine kurulu.Yukarıdaki mütahit yazımda dikkat ederseniz belediye kazanıyor,mütahit kazanıyor,ev sahibi olmak isteyen kişiler ev sahibi oluyor :)Bir kurala kanuna uymuyorsun herkes kazanıyor.Kurallara ve kanunlar caydırıcı olsa ve uyulsa kim kazanacak?Kimse kazanmayacak.Kurallara uymadığın için sadece iyi insan olacaksın.Devletimizin kurumları iyi olmak istemiyor, insanımızda iyi insan olmak istemiyor çünkü iyi olmak para etmez.Dünyalık için herşeyin mübah olduğu bir ülkede yaşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...