Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok başarılı olmuş ben de siparişi geçeceğimEkli dosyayı görüntüle 68114 Ekli dosyayı görüntüle 68115
Benim yaptiklarim bu şekilde suya dayanacagini düşünüyorum. Ama bi ince epoksi sürülürse de yaş gibi olur![]()
Yok ben kullanmıyorum bu üründen Türkiye de var denince arayıp paylaştımBanttaki yapışkan suya mukavemetli mi yoksa ekstra yapışkan kullanıyor musunuz ?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cam kırığı dediğimiz hologramla birlikte yapmışsın ben de ayni hologrami kullaniyorum tek sorum o yakindaki hologram kadar dayanabiliyor mu bu glow bant şayet onun kadar dayanabıliyorsa benim için fazlasıyla yeterlidirEkli dosyayı görüntüle 68114 Ekli dosyayı görüntüle 68115
Benim yaptiklarim bu şekilde suya dayanacagini düşünüyorum. Ama bi ince epoksi sürülürse de taş gibi olur![]()
Biz yaptık hocam ama balık olmadığı için şimdilik sadece bakışıyoruz.Yıldıray kaşığını zebra glow yapan var mıdır acaba?