ekremy1983
Aktif Üye
17 günlük aradan sonra cubuklaya indim saat 16.00 civari istavrite attım tabi yemlik için güzel istivarit vardı. ve anladımkı dişli yine olmuyacak hava kararmaya yakın bazı arkadaşlar yemliye gecti bende kenarda oturup onları izledim yemliye yatanlar vuruş almaya başladılar ama malesef inanın istavrit kadar yaprakdı hepsi hemen ikaz ettim yaprak bunlar bırakın diye ama nafile bu sene dişliden gectik bu sene mucize olmazsa sarıkanat falan göremeyiz ocak ayına girecegiz artık olmaz birde hayatımda yapmadım bir şeyi yaptım hafta sonu balıga gitti kusura bakmayın ama bu kadar acemi ile olta sallamak gercekden cok sabır istiyor adam almış a 101 kamışı atıyor bir attı benim kamışa cattt adam kamışla denize ucacak ustam yavaş dedim pardon abi dedi önemsemedik 5 dakika sonra kütttt kafaya sopayı yedik bu sefer kamışı kafamıza vurdu ulan dedim abi kusura bakam hakkını helal et dedi evyallah dedik yani anlıyacagınız adam bizi kibarca okşadı dahada hafta sonu balıga gitmem vede büyük ihtimalle benim için bu sezon kapandı ..hee bu arada tutugum tüm istavritler cok güzel boylarda oldugu halde ve hepside canlı oldugu için dişliye atmadıgımdan dolayı hepsini özgürlüklerine kavuşturdum hayırla akşamlar