Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ekremy1983

Aktif Üye
17 günlük aradan sonra cubuklaya indim saat 16.00 civari istavrite attım tabi yemlik için güzel istivarit vardı. ve anladımkı dişli yine olmuyacak hava kararmaya yakın bazı arkadaşlar yemliye gecti bende kenarda oturup onları izledim yemliye yatanlar vuruş almaya başladılar ama malesef inanın istavrit kadar yaprakdı hepsi hemen ikaz ettim yaprak bunlar bırakın diye ama nafile bu sene dişliden gectik bu sene mucize olmazsa sarıkanat falan göremeyiz ocak ayına girecegiz artık olmaz birde hayatımda yapmadım bir şeyi yaptım hafta sonu balıga gitti kusura bakmayın ama bu kadar acemi ile olta sallamak gercekden cok sabır istiyor adam almış a 101 kamışı atıyor bir attı benim kamışa cattt adam kamışla denize ucacak ustam yavaş dedim pardon abi dedi önemsemedik 5 dakika sonra kütttt kafaya sopayı yedik bu sefer kamışı kafamıza vurdu ulan dedim abi kusura bakam hakkını helal et dedi evyallah dedik yani anlıyacagınız adam bizi kibarca okşadı dahada hafta sonu balıga gitmem vede büyük ihtimalle benim için bu sezon kapandı ..hee bu arada tutugum tüm istavritler cok güzel boylarda oldugu halde ve hepside canlı oldugu için dişliye atmadıgımdan dolayı hepsini özgürlüklerine kavuşturdum hayırla akşamlar
:D Çinekop göremedik desen yeridir...

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Dunku raporumun devami :)

2 saat çeşitli Sahteler ve Kaşıklar dene istavrit bolluğunda
Sonra dayanamayip en sonunda istavrite donup 2 saatte istavrit tut
45 dk da temizle
45 dk da salata ve pisirmesi

10 dakika yemesi..

Herkese rastgele..

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Afiyet şeker olsun.

Cüneyt Hoca

Daimi Üye
Adı
Cüneyt YILMAZ
Bende bugün Ctesi günü için bir rapor paylaşacağım, Öncelikle @İbrahim kürşatt kardeşime forumda yönlendirdiği vurgun çapari için çok teşekkür ederim. Çapariler süperdi. Ctesi sabah 07.30 itibariyle çubuklu iskeleden biraz daha ileride yağmurun altında kurşun arkası rapala ile dişli aradım ancak hem zaman zaman şiddetli yağmurun bastırması hemde rüzgarın artmasıyla arabaya kaçtım =) 12.30 sıralarına kadar 1 tane ne vuruş nede benden başka bir balık alan gördüm. Çıktım eve gidecekken tam iskele önünde durup biraz izleyeyim dedim. Yanım benden yaşça küçük iki kuzenimle beraber izlerken baya güzel boylarda istavrit alanları görünce onların heyecanına ortak olup yeniden makineleri kamışlara bağlayıp atmaya başladık çok şükür hepimizin evindekilere yetecek kadar güzel boylarda istavrit aldık. Ama şaşırtıcı olan suların bu kadar soğumasına rağmen hala çatır çatır istavrit çıkıyor olması dişlilerden bir haberiz sonumuz hayır olsun. Herkese bol şans.
Afiyet olsun.

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tam ders yoğunluğu azaldı 1 hafta evdeyim balık var ama ben hastayım. Kaç aylardır kovaladığım balık da başlamış ama ben gidemiyorum balığa. Olur mu abi, yapılır mı bu bana? :)
Yasin böbreklerden sikintiliydim, ama yarin bende inmeyi düşünüyorum, haberleşelim. Kurşun arkasi denemeye değer birşeyler var mi getireyim mi 4.20'yi yoksa istavrit mi takiliriz ?
İki hobidaşıma da geçmiş olsun diyeyim.
Sizler iyi olun da, balık her zaman tutulur. :)

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Bende bugün Ctesi günü için bir rapor paylaşacağım, Öncelikle @İbrahim kürşatt kardeşime forumda yönlendirdiği vurgun çapari için çok teşekkür ederim. Çapariler süperdi. Ctesi sabah 07.30 itibariyle çubuklu iskeleden biraz daha ileride yağmurun altında kurşun arkası rapala ile dişli aradım ancak hem zaman zaman şiddetli yağmurun bastırması hemde rüzgarın artmasıyla arabaya kaçtım =) 12.30 sıralarına kadar 1 tane ne vuruş nede benden başka bir balık alan gördüm. Çıktım eve gidecekken tam iskele önünde durup biraz izleyeyim dedim. Yanım benden yaşça küçük iki kuzenimle beraber izlerken baya güzel boylarda istavrit alanları görünce onların heyecanına ortak olup yeniden makineleri kamışlara bağlayıp atmaya başladık çok şükür hepimizin evindekilere yetecek kadar güzel boylarda istavrit aldık. Ama şaşırtıcı olan suların bu kadar soğumasına rağmen hala çatır çatır istavrit çıkıyor olması dişlilerden bir haberiz sonumuz hayır olsun. Herkese bol şans.
Bi nebze yardimim dokunduysa ne mutlu bana. Ben tesekkur ederim

fatih99

Yeni Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar 2018 de marmara ve bogaz bölgesine av yasağı diyorlar bilgisi olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...