Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
üstadım kurşun arkası rapalamı atıyorlar genelde ? kaşık ile alanlar oluyormu ve jig kullanan varmı ? 60 gramlık kendo jiglerle palamut alındığını duyuyorum hatta sıyırtma silikonla bile ...Bugün öğlene kadar üsküdar güzel palamut yaptı...
rapala 7 cm. , kaşıkta olur...60 gram jigleri arada bende kullanıyorum ama kurşun arkasına değil. Üsküdarda 200 gram kurşunun bile akıp gittiği yerde , o kalabalıkta , 60 gramla çalışmak ne tür sonuçlar doğurur malum...üstadım kurşun arkası rapalamı atıyorlar genelde ? kaşık ile alanlar oluyormu ve jig kullanan varmı ? 60 gramlık kendo jiglerle palamut alındığını duyuyorum hatta sıyırtma silikonla bile ...
birgün sabah erken 5 de uyanıp üsküdara gitmek lazımüsküdarda ne mübarek bi yer![]()
aynen öylebirgün sabah erken 5 de uyanıp üsküdara gitmek lazımüşengeçlik yapıyoruz ....
Bugun ve yarin hava gunesli. Sabah 9 gibi palamut denemekte fayda var bence Keremaynen öylebenim erken kalktıgımda oluyo ama balık olmuyo ortada , bi ara belki sarayburnunu denerim palamut geçse sarayburnundan denerim kurşun arkası ama ortada bisey yok
![]()
O kuzina'ları şimdi kırmızı mumla arıyoruz Yılmaz![]()