Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün öğlene kadar üsküdar güzel palamut yaptı...
üstadım kurşun arkası rapalamı atıyorlar genelde ? kaşık ile alanlar oluyormu ve jig kullanan varmı ? 60 gramlık kendo jiglerle palamut alındığını duyuyorum hatta sıyırtma silikonla bile ...

mctymn

Daimi Üye
Adı
Mecit Yaman
üstadım kurşun arkası rapalamı atıyorlar genelde ? kaşık ile alanlar oluyormu ve jig kullanan varmı ? 60 gramlık kendo jiglerle palamut alındığını duyuyorum hatta sıyırtma silikonla bile ...
rapala 7 cm. , kaşıkta olur...60 gram jigleri arada bende kullanıyorum ama kurşun arkasına değil. Üsküdarda 200 gram kurşunun bile akıp gittiği yerde , o kalabalıkta , 60 gramla çalışmak ne tür sonuçlar doğurur malum...

B

BS Okuru

Misafir
4 Ocak 2018 Üsküdar da palamut çıkıyormuş başka yerde de adam gibi palamut alan yokmuş ve yine Üsküdar'da bu mevsimde dişli den eser yok !..
Atesitler bunu da açıklasın lütfen...

Moderatör tarafında düzenlendi:

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
birgün sabah erken 5 de uyanıp üsküdara gitmek lazım :) üşengeçlik yapıyoruz ....
aynen öyle :D benim erken kalktıgımda oluyo ama balık olmuyo ortada , bi ara belki sarayburnunu denerim palamut geçse sarayburnundan denerim kurşun arkası ama ortada bisey yok :confused:

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aynen öyle :D benim erken kalktıgımda oluyo ama balık olmuyo ortada , bi ara belki sarayburnunu denerim palamut geçse sarayburnundan denerim kurşun arkası ama ortada bisey yok :confused:
Bugun ve yarin hava gunesli. Sabah 9 gibi palamut denemekte fayda var bence Kerem ;)

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O kuzina'ları şimdi kırmızı mumla arıyoruz Yılmaz:uzgnm:
IMG_20171211_200557.jpg

Nostalji amaçlı ben de almıştım yıllar önce :) yaz tatillerinde okullar kapanınca çocukluğumuz köyde geçti, kuzine de annemin yaptığı ekmeği unutamam, şimdilerde köylere ekmeği bırak dondurmacı bile çıkıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...