Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuvan

Üye
Adı
Özcan Kuvan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sahte, slikon ve jig agirlikli calistik. Yemli tarafi icin birsey diyemeyecegim. Pazar sabahi muhtemel yine deneyecegim. Gecen hafta sonu riva cok hircindi. Kiyidan calisacaksaniz kayaliklara cok dikkat edin tehlikeli bir mera

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam pazar gün belki karşılaşırız :) Riva Şile Ağva civarlarında olacağım.Önce .....A Plajına gideceğim orda verim alamaz isem .......Y plajına gideceğim orada olmaz ise Şile limanı en son Ağva düşünüyorum.Sizede rast gelsin bu arada.

kuvan

Üye
Adı
Özcan Kuvan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
04.01.2018 akşamı kanlıcadan çubuklu sahilin sonuna kadar sahte salladım tek vuruş yok.Ordan Beykoza geçtim sahil boyu her bulduğum boşluk alanda sahte salladım yine tık yok :( denizde balık yok :( Kanlıcadan Beykoza kadar gece yemliye atmış 3 5 grup vardı sadece bir kişi 4 tane yaprak almış balık nesli tükeniyor artık :(

B

BS Okuru

Misafir
Üsküdar'da olta terörü! Hiçbir şey yapmamış gibi kaçtı

Maalesef ki çevre kontrolü yapmadan, önce yayaların geçme hakkı olduğunu bilmeden,bilinçsiz şekilde avlanan kişi(ler) yüzünden yaptığımız hobinin adı "olta terörü" olarak adlandırılıyor,
Haksız da sayılmazlar ne yazık ki :(
Vatandaşımıza geçmiş olsun doğru olan o yaralı kişiye yardım etmek ve hastaneye götürmek olmalıydı...
Üzüldüğüm başka bir konu da ileride bu tür bilinçsizce yaşanan olaylar sonucu kurunun yanında yaşın da yanacak olması...
Temennim keyfin bu şekilde kedere dönüşmemesi :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adı
ibrahim söyler
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 69706

Nostalji amaçlı ben de almıştım yıllar önce :) yaz tatillerinde okullar kapanınca çocukluğumuz köyde geçti, kuzine de annemin yaptığı ekmeği unutamam, şimdilerde köylere ekmeği bırak dondurmacı bile çıkıyor...
Biz de unutmadık, bu yüzden balkonu kapatıp kuzine için baca yeri açtırdım. buyurun misafirim olun..

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şimdi bana doğalgazı iptal ettirtip Kuzinaya döndürteceksiniz,:D:D
Ama dönmeyeceğim Kuzina'da odun yakmayacağım, zaten ormanlarımız insan eli ile yok olmakta.
Kömür yakmayacağım zaten hava kirliliği hat safhada,
böyle fotoğraflara bakıp idare edeceğiz artıkın.:)
Kuzina'sı olanlarda güle-güle kullansınlar:harika:
onun sıcaklığını hiç bir ısıtma-pişirme aletleri vermez.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...