Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam pazar gün belki karşılaşırızSahte, slikon ve jig agirlikli calistik. Yemli tarafi icin birsey diyemeyecegim. Pazar sabahi muhtemel yine deneyecegim. Gecen hafta sonu riva cok hircindi. Kiyidan calisacaksaniz kayaliklara cok dikkat edin tehlikeli bir mera
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz de unutmadık, bu yüzden balkonu kapatıp kuzine için baca yeri açtırdım. buyurun misafirim olun..Ekli dosyayı görüntüle 69706
Nostalji amaçlı ben de almıştım yıllar önceyaz tatillerinde okullar kapanınca çocukluğumuz köyde geçti, kuzine de annemin yaptığı ekmeği unutamam, şimdilerde köylere ekmeği bırak dondurmacı bile çıkıyor...
Biz de unutmadık, bu yüzden balkonu kapatıp kuzine için baca yeri açtırdım. buyurun misafirim olun..
Üstte kestane kuzinede mısır ekmeği, favorimEkli dosyayı görüntüle 69706
Nostalji amaçlı ben de almıştım yıllar önceyaz tatillerinde okullar kapanınca çocukluğumuz köyde geçti, kuzine de annemin yaptığı ekmeği unutamam, şimdilerde köylere ekmeği bırak dondurmacı bile çıkıyor...
Mısır ekmeği benim de favorim, mısır ekmeği yoğurt, mısır ekmeği lahana çorbası bizim olmazsa olmazlarımız