inş abi ama kalabalik olmassa tabi 😀Bugun ve yarin hava gunesli. Sabah 9 gibi palamut denemekte fayda var bence Kerem 😉
inş abi ama kalabalik olmassa tabi 😀Bugun ve yarin hava gunesli. Sabah 9 gibi palamut denemekte fayda var bence Kerem 😉
berkley baby sardine bir de fake bait pembe iş yapmış.Hangi sahteleri kullanmışlar acaba
O kuzina'ları şimdi kırmızı mumla arıyoruz Yılmaz![]()
Hocam pazar gün belki karşılaşırız 🙂 Riva Şile Ağva civarlarında olacağım.Önce .....A Plajına gideceğim orda verim alamaz isem .......Y plajına gideceğim orada olmaz ise Şile limanı en son Ağva düşünüyorum.Sizede rast gelsin bu arada.Sahte, slikon ve jig agirlikli calistik. Yemli tarafi icin birsey diyemeyecegim. Pazar sabahi muhtemel yine deneyecegim. Gecen hafta sonu riva cok hircindi. Kiyidan calisacaksaniz kayaliklara cok dikkat edin tehlikeli bir mera
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
69706 dosyayı görüntüle
Nostalji amaçlı ben de almıştım yıllar önce 🙂 yaz tatillerinde okullar kapanınca çocukluğumuz köyde geçti, kuzine de annemin yaptığı ekmeği unutamam, şimdilerde köylere ekmeği bırak dondurmacı bile çıkıyor...
Biz de unutmadık, bu yüzden balkonu kapatıp kuzine için baca yeri açtırdım. buyurun misafirim olun..
Üstte kestane kuzinede mısır ekmeği, favorim69706 dosyayı görüntüle
Nostalji amaçlı ben de almıştım yıllar önce 🙂 yaz tatillerinde okullar kapanınca çocukluğumuz köyde geçti, kuzine de annemin yaptığı ekmeği unutamam, şimdilerde köylere ekmeği bırak dondurmacı bile çıkıyor...