Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Bu akşam aynı noktada idik.akşam 5-6 arası güzel balık yapmış.
Biz gider gitmez hazırlanırken biri sarıkanat çekti.
Ben ilk atışımda daha 30 saniye geçmeden vuruş aldım ama daha yeni yerleşiyorduk,geç kaldım tasmaya. 1 Saat sonra arkadaşım vuruş aldı ama balığı alamadı.Balık tam kesmemiş yemi,diş izlerini bırakmıştı.
Sonuçta saat gece 11de döndük elimiz boş.

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Ben ilk atışımda daha 30 saniye geçmeden vuruş aldım ama daha yeni yerleşiyorduk,geç kaldım tasmaya. 1 Saat sonra arkadaşım vuruş aldı ama balığı alamadı.Balık tam kesmemiş yemi,diş izlerini bırakmıştı.
Birol abi, yer ve zamanlaman kötü olmuş, dün akşam Adnan Cansever, yeşilköy civarın da, 19:00 ile 22:00 arasında çok güzel sarıkanatlar almış.

vadidebalık

Aktif Üye
Adı
Nail Yücel
bu yamur arkasından alırız inşallah:)

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN
Grip ve zaturre balıkları tutuyorlardır ne tutacaklardır. Buradan arkadaşlar için allahtan şifa diliyorum.
:)
Niye hemen hayellerimi yıkıyosun ki abi.Sıcak sıcak oturduğum yerden rapala ile kaçtane çinekop,sarıkanat tuttmuştum.Geldin kovaya tekmeyi koydun.

Newyork dan mont getirttim yamırlı havalarda balık tutmak için. O kamerada benide görürsünüz birgün. :D

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Eee sende yağmur da o kadar uğraştım diye küçücük minicik pintiremencik balıkları tutmasaydın. Du yaw bende hayal kurmaya başladım iyi mi? değil tabii :)
İstanbul havasına gitmez o mont niyork un kuru havası için dizayn edilmiştir. Boğazın nemle birlikte gelen soğuğunu anca 3 kat kazak ve bizim muşamba yağmurluklar engeller.
:D :D
"Soğuğunu" nasıl bir kelimedir yaw yazana kadar öldüm sözlüğümüzden çıkarılmasını rica ediyorum :D

magnificent

Aktif Üye
Adı
Ramazan
AKIN
Eee sende yağmur da o kadar uğraştım diye küçücük minicik pintiremencik balıkları tutmasaydın. Du yaw bende hayal kurmaya başladım iyi mi? değil tabii :)
İstanbul havasına gitmez o mont niyork un kuru havası için dizayn edilmiştir. Boğazın nemle birlikte gelen soğuğunu anca 3 kat kazak ve bizim muşamba yağmurluklar engeller.
:D :D
"Soğuğunu" nasıl bir kelimedir yaw yazana kadar öldüm sözlüğümüzden çıkarılmasını rica ediyorum :D
O muşamba yokmu,o muşamba.Bu yaşda romatizma etti bizi.:(
...
Söylerken "soğuunu" diye sölüyorsun,kolay oluyorda,yazması gıcık biraz :)

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Rastgelsin sana levrekler minekoplar Hüseyin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...