Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yemlide her şekilde yeminizin yakınına fosfor atabilirsiniz. Mini ampul, silikon küçük bir parça şişe mantarı ile yaratıcılığınıza göre bir sistem neden olmasın. Fosfor yeme çok yakın olmayacak ama. 2 kulaç boyuna bağlamak iyidir. Maksat balık yeminize yaklaşsın. Gerisi taze yeminize ve aksiyonunuza bağlı :) satın alma imal et :)
Bir kac gundur fosfor ile ilgili konulari takip ediyorum
Gecenlerde kirtasiye ve oyuncak tarzi satan bi dukkanda bir sisede yesil fosfor renkli bir sivi gordum merak ettim sordum tutkal yapistirici gibi biseymis
Dusundum biz bu forforlu yapistirici nasil degerlendirebiliriz hobimizde

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Evet arkadaşlar bugünde ben biraz alışveriş birazda keşif için 17:30 gibi üsküdara gittim. Cengizde yarım saat kadar fazlalıklarımı bırakarak kuru yükle çıktım yola. Marmarayın karşısında ortam çok gergin gözüksede herkes çok iyi anlaşıyordu. Çapari deneyenler, yemli çinekop bekleyenler, kurşun arkası rapala deneyenler, kefala atanlar hepsi bir arada. Gördüğüm balıklar 30 cm ve üzeri 10-15 arası kefalı sırtlamış takımları topluyordu bir vatandaş. Yemli bekleyenlerde hareket olmadı. Çapari deneyenlerdede balık alan görmedim ama kovalarda az miktarda istavrit vardı. Şemsipaşa camiye doğru yürüdüm. Dar alanda 5 kişi yanyana oltaları dikmiş bekliyorlardı. Kovalar gizlenmiş balık göremedim onlardan bağımsız az ileride tek takılan birisi vardı kovası açık kendinden emin şekilde bekliyordu. Usulca sokuldum yanına kovaya doğru eğildim 4 çinekop gördüm sert bir bakışla bana döndü. Rastgele dedim ve uzaklaştım. Biraz bekledim rüzgar müthiş oltalar dans ediyor tek takılan arkadaş bir hamle yaptı sarmaya başladı ama balık yoktu yemde kesikte yoktu. Çinekopların boyu tahminimce 20 cm vardı. Belki bu saatlerde balık yapıyo olabilir ama yarım saat durmamla beraber o rüzgarda baş ağrısı başladı ve oltalar o kadar sallanıyorki şahsen keyif alamazdım. Gidecek arkadaşlar varsa allah kolaylık versin ve rastgelsin inşallah.
akşam bende iş çıkışı sahilden geldim. bahsettiğin 4 çinekop yakalayan abi sanırım senden sonra bir tane de 30 cm civarı lüfer adayı yakalamıştı. başka balık görmedim. rüzgar fenaydı ben de evin yolunu zor buldum :D

Orhan Kılıçaslan

Aktif Üye
Adı
Orhan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...