Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karaköy de yakın ama toplu ulaşım çok kolay olduğunda bin bir çeşit insan geliyor. bir de ticari malzemecileri sevmiyorum, yer tutanlar vs. daha sakinlik arıyorum gittiğimde, kilolarca balık peşinde değilim.
Kopruyu kastedmiyom abi kiyiliktan bahsediyom bogaza baksam kiyidaki insan sayisi karakoyden fazla

Mektupla

Daimi Üye

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet arkadaşlar bugünde ben biraz alışveriş birazda keşif için 17:30 gibi üsküdara gittim. Cengizde yarım saat kadar fazlalıklarımı bırakarak kuru yükle çıktım yola. Marmarayın karşısında ortam çok gergin gözüksede herkes çok iyi anlaşıyordu. Çapari deneyenler, yemli çinekop bekleyenler, kurşun arkası rapala deneyenler, kefala atanlar hepsi bir arada. Gördüğüm balıklar 30 cm ve üzeri 10-15 arası kefalı sırtlamış takımları topluyordu bir vatandaş. Yemli bekleyenlerde hareket olmadı. Çapari deneyenlerdede balık alan görmedim ama kovalarda az miktarda istavrit vardı. Şemsipaşa camiye doğru yürüdüm. Dar alanda 5 kişi yanyana oltaları dikmiş bekliyorlardı. Kovalar gizlenmiş balık göremedim onlardan bağımsız az ileride tek takılan birisi vardı kovası açık kendinden emin şekilde bekliyordu. Usulca sokuldum yanına kovaya doğru eğildim 4 çinekop gördüm sert bir bakışla bana döndü. Rastgele dedim ve uzaklaştım. Biraz bekledim rüzgar müthiş oltalar dans ediyor tek takılan arkadaş bir hamle yaptı sarmaya başladı ama balık yoktu yemde kesikte yoktu. Çinekopların boyu tahminimce 20 cm vardı. Belki bu saatlerde balık yapıyo olabilir ama yarım saat durmamla beraber o rüzgarda baş ağrısı başladı ve oltalar o kadar sallanıyorki şahsen keyif alamazdım. Gidecek arkadaşlar varsa allah kolaylık versin ve rastgelsin inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...