Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lüfer53

Aktif Üye
Adı
Erdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
akşam bende iş çıkışı sahilden geldim. bahsettiğin 4 çinekop yakalayan abi sanırım senden sonra bir tane de 30 cm civarı lüfer adayı yakalamıştı. başka balık görmedim. rüzgar fenaydı ben de evin yolunu zor buldum :D
23:00 da haber geldi akşam kız kulesi yıkılıyo diye hemen çıktım yola millet üst üste çıkmış 5 metrede 20 kişi olta atıyo. Yer bulamadık. Başka biyere geçtik spinle 1:30 civarı 1 çinekop yakalayabildim. Sabaha kadar 2-3 mera değişerek yokladık ama başka balık çıkmadı. Sabah suyu kız kulesi yaptımı bilmiyorum.
86A0AC4F-74B6-4C59-A212-23DA70548717.jpeg

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
23:00 da haber geldi akşam kız kulesi yıkılıyo diye hemen çıktım yola millet üst üste çıkmış 5 metrede 20 kişi olta atıyo. Yer bulamadık. Başka biyere geçtik spinle 1:30 civarı 1 çinekop yakalayabildim. Sabaha kadar 2-3 mera değişerek yokladık ama başka balık çıkmadı. Sabah suyu kız kulesi yaptımı bilmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 80555
Tam tahmin ettiğim gibi erdinç bende bu akşam LRF ye inebilirim evin durumuna göre. benim hedefim aji :) tavalık çıksın çocuğa yeter.

B

BS Okuru

Misafir
buğün 12:00/14:00 arası avrupa yakası kuruçeşme tarafında rapala denemeleri yaptım bir tane 18 cm civarı çinekop ilk atışda geldi öperek geri suya saldım,:))ardından sağlam bir tasmalamayla bir savaşa girdim ben asıldım balık asıldı derken klips den kırılarak takım koptu tahminimce güzel bir palamuttu beden 1 aydır kullandığım beden ve klips olunca tuzdan zarar görmüş anlaşılan balığı çekmeme fırsat vermedi moralim yerle bir oldu:((ardından bir beden daha hazırlayıp çalışdım bir tane daha çinekop aldım yaprak dan halliceydi onuda denize saldım ,sonrasında 1 saat kadar daha çalışdım çeşitli renk de rapala ve kaşık denedim vuruş dahi alamadan avı sonlandırdım.....

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
buğün 12:00/14:00 arası avrupa yakası kuruçeşme tarafında rapala denemeleri yaptım bir tane 18 cm civarı çinekop ilk atışda geldi öperek geri suya saldım,:))ardından sağlam bir tasmalamayla bir savaşa girdim ben asıldım balık asıldı derken klips den kırılarak takım koptu tahminimce güzel bir palamuttu beden 1 aydır kullandığım beden ve klips olunca tuzdan zarar görmüş anlaşılan balığı çekmeme fırsat vermedi moralim yerle bir oldu:((ardından bir beden daha hazırlayıp çalışdım bir tane daha çinekop aldım yaprak dan halliceydi onuda denize saldım ,sonrasında 1 saat kadar daha çalışdım çeşitli renk de rapala ve kaşık denedim vuruş dahi alamadan avı sonlandırdım.....
18cm 'mi?

neden saldınız hocam , şöyle bir karış hesabı yapıp alıkoysaydınız baaaazı hobidaşlarımız gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...