Bende kendimi aynı umutla kırbaçlıyorum 🙂bu sene geçen seneden daha verimli olacak gibi gözüküyor
Bende kendimi aynı umutla kırbaçlıyorum 🙂bu sene geçen seneden daha verimli olacak gibi gözüküyor
Kesinlikle 🙂)Hatun kızınca iptal oldum 🙂 yarın git deyince yattı bu akşam. Vardır herseyde bir hayr
bende eslik etmek isterdim sizle bogazda yemli yapmayali baya oldu hemde tanismis olurdum sizlerleAbi dün aradim kapaliydi telefon. Ya farketmez baris abi sen plani yap yapariz bisiler. Cuma aksami kavak güzel olur
23:00 da haber geldi akşam kız kulesi yıkılıyo diye hemen çıktım yola millet üst üste çıkmış 5 metrede 20 kişi olta atıyo. Yer bulamadık. Başka biyere geçtik spinle 1:30 civarı 1 çinekop yakalayabildim. Sabaha kadar 2-3 mera değişerek yokladık ama başka balık çıkmadı. Sabah suyu kız kulesi yaptımı bilmiyorum.akşam bende iş çıkışı sahilden geldim. bahsettiğin 4 çinekop yakalayan abi sanırım senden sonra bir tane de 30 cm civarı lüfer adayı yakalamıştı. başka balık görmedim. rüzgar fenaydı ben de evin yolunu zor buldum 😀
Memnuniyet duyardimbende eslik etmek isterdim sizle bogazda yemli yapmayali baya oldu hemde tanismis olurdum sizlerle
Tam tahmin ettiğim gibi erdinç bende bu akşam LRF ye inebilirim evin durumuna göre. benim hedefim aji 🙂 tavalık çıksın çocuğa yeter.23:00 da haber geldi akşam kız kulesi yıkılıyo diye hemen çıktım yola millet üst üste çıkmış 5 metrede 20 kişi olta atıyo. Yer bulamadık. Başka biyere geçtik spinle 1:30 civarı 1 çinekop yakalayabildim. Sabaha kadar 2-3 mera değişerek yokladık ama başka balık çıkmadı. Sabah suyu kız kulesi yaptımı bilmiyorum.80555 dosyayı görüntüle
Rastgelsin inşallah.Tam tahmin ettiğim gibi erdinç bende bu akşam LRF ye inebilirim evin durumuna göre. benim hedefim aji 🙂 tavalık çıksın çocuğa yeter.