Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yemleri taktık oltayı attık 5mt lik dalga gelince mecburen kaçtık oltaları bırakıp o arada dalga kamışları alıp gitti
geçmiş olsun 25 üzeri kph rüzgar hızında oraya yaklaşmamak lazım.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Kreon abi dalga değildir o tusunami falan olmuş orda bildiğin :islik::islik: ormanlıya gittiğimize gece ben baya sesi duyunca tırsmıştım karanlık birde her an dalga götürecek gibi hissediyor insan bir an sandalyede içim geçti öyle bir korktum ki dahada uyku girmedi gözüme :eek::eek:

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sabah saat 07:00-13:30 arasi Çubuklu dişli avi yine skor sıfır :(:( istavrit için gidecekler gidebilir. Gece yemci arkadaşlar lütfen kopan takımlarımızı ve çöplerinizi giderken çöpe atin sabah manzarayı bir görseniz rezalettt !!!!

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Akıntı çok mu acaba
Akıntı var ama gece belli bir saatte duruyor. ben bir kaç kere spin yapmaya niyetlendim orada yer bulamadım. biraz ileride kayalıklarda avlandım orada çok akıntı olmuyor, kızkulesinde millet birbirini yerken ben tek başıma bir kaç dişli alabilmiştir. kızkulesindeki stresi çekmeye değmez.

piranha

Yeni Üye
Adı
engin kolgu
Herkese selamlar.Dun akşam üstü saat 18:30-23:30 arası Sarıyer rüzgar ve yağış olmasına rağmen , aralıksız hiç kesmedi her dakika vuruş alındı.Aksiyonlu,yorucu ama çok keyifli bir avdi.Toplamda 25 balık alındı .Bunun en az besi lufere yakındı.Boylar çok iyiydi.Yemimiz ve elimizde ki takımlarımız bittiği için ( akıntı ve lüferin kesmesi den dolayı) iş oldugundan avı sonlandırmak zorunda kaldık.Herkese bol ve bereketli avlarimiz.Tum hobidaslara selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...