Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müfettiş

Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün balıkçı tekneleri gırgarlar sarıyer kıyılarını ağ ile taramışlar. Balık marmaraya akmaya başlıyor diyebilir miyiz?
Pazartesi günü Sarıyerde av yaptım. O günde taramışlardı. Havanın güzel olduğu her gün ava çıkar o tekneler

Müfettiş

Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim bu ara boğazdan pek umudum yok. Yarın nasip olursa Arnavutköy/Karaburuna gidip Karadeniz de av yapmayı planlıyorum. Kurşun arkası rapala ve kaşık yapacağım. Akşam da yemli avlanmayı düşünüyorum. Oraya buraya koşturuyoruz, sürekli harcama yapıyoruz. Yarın tatmin sağlarız inşallah. Yoksa hepten umudum gidecek :)

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim bu ara boğazdan pek umudum yok. Yarın nasip olursa Arnavutköy/Karaburuna gidip Karadeniz de av yapmayı planlıyorum. Kurşun arkası rapala ve kaşık yapacağım. Akşam da yemli avlanmayı düşünüyorum. Oraya buraya koşturuyoruz, sürekli harcama yapıyoruz. Yarın tatmin sağlarız inşallah. Yoksa hepten umudum gidecek :)
İnşallah boş dönmesiniz yarin rapor yazın

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ne tarafa yakınsınız abi ?
Normalde Göztepe 'de konaklayacaktım fakat plan değişti Ataköy 'e gideceğim. Sabah saatlerinde boğaz da olmayı planlıyorum tarabya olabilir yada karşıda kuleli olabilir henüz karar veremedik. Aslında o mera güzel duruyo fakat hem yüksek hem tehlikeli gibi sen ne diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...