Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Pazartesi günü Sarıyerde av yaptım. O günde taramışlardı. Havanın güzel olduğu her gün ava çıkar o teknelerBugün balıkçı tekneleri gırgarlar sarıyer kıyılarını ağ ile taramışlar. Balık marmaraya akmaya başlıyor diyebilir miyiz?
İnşallah boş dönmesiniz yarin rapor yazınBenim bu ara boğazdan pek umudum yok. Yarın nasip olursa Arnavutköy/Karaburuna gidip Karadeniz de av yapmayı planlıyorum. Kurşun arkası rapala ve kaşık yapacağım. Akşam da yemli avlanmayı düşünüyorum. Oraya buraya koşturuyoruz, sürekli harcama yapıyoruz. Yarın tatmin sağlarız inşallah. Yoksa hepten umudum gidecek![]()
Normalde Göztepe 'de konaklayacaktım fakat plan değişti Ataköy 'e gideceğim. Sabah saatlerinde boğaz da olmayı planlıyorum tarabya olabilir yada karşıda kuleli olabilir henüz karar veremedik. Aslında o mera güzel duruyo fakat hem yüksek hem tehlikeli gibi sen ne diyorsunNe tarafa yakınsınız abi ?