Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İddaa kumar beni bozar abi cikletine desen yine olmazTakımına iddaya girilir ben atayım sen sar bak
Okkeyyy ben çok denedim ama senin içini rahatlatmak için birdaha deneriz yasinnn karada at kurşunun düştüğü yeri ölç ben ölçtüm 120 sıksan geliyor sen nasıl 150 atıyon beni geçiyonmu atarken şimdiİddaa kumar beni bozar abi cikletine desen yine olmaz![]()
Takim lazimsa hepsi senin zaten. Ama bi gun gittigimizde sen kendini denemis ol![]()
Ufuk abi aradım ulaşılamıyor sana numaranımı deyiştirdinErol şimdi başlar yok sayaç yanlış, yok atlayarak sarıyor
ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Küsümsemek nedemek Yasin ayıp ediyon sende Cemil abi gibi acemisinKucumsedigini goruyorum bizi![]()
Karada deniyecek yerim yok ama bulursam soz deniyecem![]()
Bende sen benden daha iyi atiyon demek istiyorum. Yanima 2-3 eleman bulursam denicem biyerdeKüsümsemek nedemek Yasin ayıp ediyon sende Cemil abi gibi acemisin![]()
ben şimdi Cemil abiyi küsümsüyormuyum aaa ayıp sana daha önce 100 kere yazıldı çizildi attım attık atanı gördük diye ben sanada söylemiştim galiba karada at ölç ben attım ölçtüm 120m dahada gitmedi diyorum eee sen beni ben seni nasıl attığınıda gördük nasıl 150 oluyor olmuyor işte onu söylüyorum ben