Maaşallah,Süper Kerem Maşallah Bugünde bana azman istavritler rahat vermedi sarayburnunda , 2 dişli aldık sonra kaşığa azman istavritler dadandı ama en az çinekop kadar zevk verdi 🙂
83862 dosyayı görüntüle
Allah ziyade etsin...
Maaşallah,Süper Kerem Maşallah Bugünde bana azman istavritler rahat vermedi sarayburnunda , 2 dişli aldık sonra kaşığa azman istavritler dadandı ama en az çinekop kadar zevk verdi 🙂
83862 dosyayı görüntüle
Kulelide balık var sabırlı olan alıyor balığı ama çok kalabalık sürekli oltalar karışıyor. Saçma sapan muhabbetleeçr gerginlikler. Yarım saate 2 balık ile dayanamayıp toparlandık. Yemli sezonu başladığı gibi bitti benim için. Orda 30 parça balık tutacağımı bilsem yine işim olmaz. Sabırla spin balığını bekliycez artık
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boydan boya kalabalık varmı yoksa camiye yakın kısımdamı yoğunluk?Kulelide balık var sabırlı olan alıyor balığı ama çok kalabalık sürekli oltalar karışıyor. Saçma sapan muhabbetleeçr gerginlikler. Yarım saate 2 balık ile dayanamayıp toparlandık. Yemli sezonu başladığı gibi bitti benim için. Orda 30 parça balık tutacağımı bilsem yine işim olmaz. Sabırla spin balığını bekliycez artık
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rastgele83864 dosyayı görüntüle
Uskudardayim tek tuk çıkiyormus. Yagmur var hava soguk. Attim bekliyorum
Rastgele...83864 dosyayı görüntüle
Uskudardayim tek tuk çıkiyormus. Yagmur var hava soguk. Attim bekliyorum
Boydan boya alınıyordu. Biz kayalıklara yakındık baya verimliydi bulunduğumuz yer. Ama dediğim gibi stresli bir ortam var 🙂 Lrf ile kayalıkların orda iatavritte alanlar oluyordu.Boydan boya kalabalık varmı yoksa camiye yakın kısımdamı yoğunluk?
Cubuklu suan itibari ile tek tük arkadaslar. Arkadaslar orada habrr geldi az önce. Bende üskudara iniyorum nasipse yarim saate