Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kulelide balık var sabırlı olan alıyor balığı ama çok kalabalık sürekli oltalar karışıyor. Saçma sapan muhabbetleeçr gerginlikler. Yarım saate 2 balık ile dayanamayıp toparlandık. Yemli sezonu başladığı gibi bitti benim için. Orda 30 parça balık tutacağımı bilsem yine işim olmaz. Sabırla spin balığını bekliycez artık

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı kanaatteyim
Ilk kez geldim yemliye buraya
Bir dahada yemliye gelmem

Terbiyesizlik had safhada
Arkadaşın oltasini çektiler
Ipi kesip atmışlar
Sağa akarken deniz sağlı atanlar
30 gr ile capari

Ne deyim
Anlayın Siz gari
😉

Insan olarak av yapanlara rast gelsin

Akşam üzeri emirganda kurşun arkası kaşık ile 3 sarıkanat kandırabildim. Çapari ile balık alanlarda vardı ama yemli ile sadece 1 tane aldım çok fena akıntı vardı deniz kısırdı bıraktık biz ayrıldıktan sonra yağmur başlamış kısmet bu kadarmış

Son düzenleme:
Kulelide balık var sabırlı olan alıyor balığı ama çok kalabalık sürekli oltalar karışıyor. Saçma sapan muhabbetleeçr gerginlikler. Yarım saate 2 balık ile dayanamayıp toparlandık. Yemli sezonu başladığı gibi bitti benim için. Orda 30 parça balık tutacağımı bilsem yine işim olmaz. Sabırla spin balığını bekliycez artık

Boydan boya kalabalık varmı yoksa camiye yakın kısımdamı yoğunluk?

Dosyalar

• 20181123_234747.jpg
    20181123_234747.jpg
    58.6 KB · Okunma: 424
Boydan boya kalabalık varmı yoksa camiye yakın kısımdamı yoğunluk?
Boydan boya alınıyordu. Biz kayalıklara yakındık baya verimliydi bulunduğumuz yer. Ama dediğim gibi stresli bir ortam var 🙂 Lrf ile kayalıkların orda iatavritte alanlar oluyordu.

Cubuklu suan itibari ile tek tük arkadaslar. Arkadaslar orada habrr geldi az önce. Bende üskudara iniyorum nasipse yarim saate

Rast gelsin. İnşallah dilediğiniz gibi olur. Allah gönlünüze göre versin. Bu saatte bu yağmurda bu soğukta iyi cesaret.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back