Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Super makine gule gule kullanin :)
Bugün İstoç dönüşü Karaköy'e uğradım meshur meraniz oldugundan ordasinizdir diye tanismak icin seni sordum ama Emirgan'dan bir arkadaşımız dışında tanidik yoktu:(:(

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif

es.barış61

Daimi Üye
Adı
Barış Esmer
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben de hem iş için hem de lüfer, levrek zamanı diyerek 5 günlüğüne Çanakkaleye geldim. Gelmeden önce misina, jig, kaşık, sahte, spin makina kamış, tulum v.s. yaklaşık 1000 tl para harcadım. 4 günde hayalini kurduğum avları gerçekleştiremedim ama bu benim için muhteşem bir tecrübe ve keyif oldu. Hee o 1000 tlye 15 kg lüfer alırdım buradan ama keyif ve tecrübeyi satmıyorlar. Sabah 0 derede bele kadar denize girip olta sallamak müthiş. Artık karar verdim her yıl 15 kasım-15 aralık arası bir haftasonu çanakkaledeyim. Selamlar rastgele....
Reis emin ol forumda bir çok kişinin hayalidir Çanakkale balık turu. En azından benim için öyle :) iki yıldır planlıyoruz lakin olmadık dünyevi terslikler.. henüz nasip olmadı.bilimum kamp ve av malzemesi de hazır kıta :) Keyifli avların daim olsun

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mektupla

Daimi Üye
08:00- 16:00 arası boğaz avrupa yakası avım. 200 gram ile başlayan av yorulunca 175 grama düştü. Toplam da 17 adet balık aldim ve boylar 20 cm civarıydı . Su hala bulanık ve akıntı çok yoktu hava ise soğuk olsa da rüzgar olmamasi güzel di. En az 5 farklı sahte ile balık aldim öne çıkan bir renk model olmadi.
Maaşallah...
Allah ziyade etsin...

Mektupla

Daimi Üye
Boğaz avcılığı zordur şakaya gelmez fazlasıyla dikkat gerektirir lütfen atış esnasında sağınızı solunuzu sürekli kontrol ederek atışınızı yapın. Bu sevdaya yeni başlıyor iseniz ve daha önce hiç atış tecrübeniz yok ise kalabalık ortamlardan sakının onun yerine boş bir alanda sürekli atış talimi yaparak kendinizi geliştirin.
Acil şifalar diliyorum...

Mektupla

Daimi Üye

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün İstoç dönüşü Karaköy'e uğradım meshur meraniz oldugundan ordasinizdir diye tanismak icin seni sordum ama Emirgan'dan bir arkadaşımız dışında tanidik yoktu:(:(
Bi gün plan yapalım tercihen haftaiçi ( fazla kalabalık olmasın) gelin karaköye kurşun arkası atalım mubabbet sohbet, forumdan birkaç arkadaş sık sık karaköye gidiyoruz biz

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Reis emin ol forumda bir çok kişinin hayalidir Çanakkale balık turu. En azından benim için öyle :) iki yıldır planlıyoruz lakin olmadık dünyevi terslikler.. henüz nasip olmadı.bilimum kamp ve av malzemesi de hazır kıta :) Keyifli avların daim olsun

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler umarım en kısa zamanda hayaliniz gerçek olur. Hakikaten çok keyifli bir hafta geçirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...