Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
Boğaz avcılığı zordur şakaya gelmez fazlasıyla dikkat gerektirir lütfen atış esnasında sağınızı solunuzu sürekli kontrol ederek atışınızı yapın. Bu sevdaya yeni başlıyor iseniz ve daha önce hiç atış tecrübeniz yok ise kalabalık ortamlardan sakının onun yerine boş bir alanda sürekli atış talimi yaparak kendinizi geliştirin.
Gökmen seni burada bu şekilde görmeyi gerçekten istemezdim çok üzüldüğümü belirtmek isterim Allah acil şifalar versin inşallah geçmiş olsun.
Foruma hoş geldin sefa getirdin

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bi gün plan yapalım tercihen haftaiçi ( fazla kalabalık olmasın) gelin karaköye kurşun arkası atalım mubabbet sohbet, forumdan birkaç arkadaş sık sık karaköye gidiyoruz biz
Ok, çok iyi olur :)

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün İstoç dönüşü Karaköy'e uğradım meshur meraniz oldugundan ordasinizdir diye tanismak icin seni sordum ama Emirgan'dan bir arkadaşımız dışında tanidik yoktu:(:(
Carsamba ve cuma gunleri orda oluyom abi haftasonlari kalabalik diye :) bu dedigim gunlerde tanismis oluruz :)

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Carsamba ve cuma gunleri orda oluyom abi haftasonlari kalabalik diye :) bu dedigim gunlerde tanismis oluruz :)
İnşallah denk geliriz birgün ben hiç Karaköy'e gelmedim :):) ama yarın sabah Allah izin verirse Çubuklu'da villa önünde olacağım:)

Namyelüs

Üye
Adı
Süleyman Kütük
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gece 24:00-06:00 arası tekne turu mera umur yeri yem taze hamsi 5 kişi dişliden eser yok toplam 7tekne vardı dişli alan görmedik 2kg kadar iri istavrit ancak aldık yediğimiz soğuk cabası dişli sezonu kapanıyor sanırım.

Suat YILDIZ

Daimi Üye
Adı
SUAT YILDIZ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çubuklu sabah suyu dahil 2 balık ve şu an yaklaşık 2 saattir tek balık çıkmadı istavrit yapmaya başladı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...