Maaşallah...Anadolu yakası. 200 gr kurşun arkası l
Kaşık ve ağırlıklı rapala ile alınmıştır. Herkese rastgele84685 dosyayı görüntüle
Allah ziyade etsin...
Maaşallah...Anadolu yakası. 200 gr kurşun arkası l
Kaşık ve ağırlıklı rapala ile alınmıştır. Herkese rastgele84685 dosyayı görüntüle
Bugün İstoç dönüşü Karaköy'e uğradım meshur meraniz oldugundan ordasinizdir diye tanismak icin seni sordum ama Emirgan'dan bir arkadaşımız dışında tanidik yoktu🙁🙁
Teşekkürler umarım en kısa zamanda hayaliniz gerçek olur. Hakikaten çok keyifli bir hafta geçirdim.Reis emin ol forumda bir çok kişinin hayalidir Çanakkale balık turu. En azından benim için öyle 🙂 iki yıldır planlıyoruz lakin olmadık dünyevi terslikler.. henüz nasip olmadı.bilimum kamp ve av malzemesi de hazır kıta 🙂 Keyifli avların daim olsun
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökmen seni burada bu şekilde görmeyi gerçekten istemezdim çok üzüldüğümü belirtmek isterim Allah acil şifalar versin inşallah geçmiş olsun.Boğaz avcılığı zordur şakaya gelmez fazlasıyla dikkat gerektirir lütfen atış esnasında sağınızı solunuzu sürekli kontrol ederek atışınızı yapın. Bu sevdaya yeni başlıyor iseniz ve daha önce hiç atış tecrübeniz yok ise kalabalık ortamlardan sakının onun yerine boş bir alanda sürekli atış talimi yaparak kendinizi geliştirin.![]()
Bi gün plan yapalım tercihen haftaiçi ( fazla kalabalık olmasın) gelin karaköye kurşun arkası atalım mubabbet sohbet, forumdan birkaç arkadaş sık sık karaköye gidiyoruz biz
Carsamba ve cuma gunleri orda oluyom abi haftasonlari kalabalik diye 🙂 bu dedigim gunlerde tanismis oluruz 🙂Bugün İstoç dönüşü Karaköy'e uğradım meshur meraniz oldugundan ordasinizdir diye tanismak icin seni sordum ama Emirgan'dan bir arkadaşımız dışında tanidik yoktu🙁🙁
Carsamba ve cuma gunleri orda oluyom abi haftasonlari kalabalik diye 🙂 bu dedigim gunlerde tanismis oluruz 🙂
Dedemler kizartmislar ama pek begenmemis cok yapisik kilcikli diye 😀Gümüşleri yumurta+mısır unu şekli kızart çıtır çıtır ye.. on numara oluyor 🙂
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tmm abi bol avlar 🙂İnşallah denk geliriz birgün ben hiç Karaköy'e gelmedim 🙂🙂 ama yarın sabah Allah izin verirse Çubuklu'da villa önünde olacağım🙂
Sabah ben de çubuklu ya geçmeyi düşünüyorum...İnşallah denk geliriz birgün ben hiç Karaköy'e gelmedim 🙂🙂 ama yarın sabah Allah izin verirse Çubuklu'da villa önünde olacağım🙂