Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bugün İstoç dönüşü Karaköy'e uğradım meshur meraniz oldugundan ordasinizdir diye tanismak icin seni sordum ama Emirgan'dan bir arkadaşımız dışında tanidik yoktu🙁🙁

Bi gün plan yapalım tercihen haftaiçi ( fazla kalabalık olmasın) gelin karaköye kurşun arkası atalım mubabbet sohbet, forumdan birkaç arkadaş sık sık karaköye gidiyoruz biz

Reis emin ol forumda bir çok kişinin hayalidir Çanakkale balık turu. En azından benim için öyle 🙂 iki yıldır planlıyoruz lakin olmadık dünyevi terslikler.. henüz nasip olmadı.bilimum kamp ve av malzemesi de hazır kıta 🙂 Keyifli avların daim olsun

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler umarım en kısa zamanda hayaliniz gerçek olur. Hakikaten çok keyifli bir hafta geçirdim.

Boğaz avcılığı zordur şakaya gelmez fazlasıyla dikkat gerektirir lütfen atış esnasında sağınızı solunuzu sürekli kontrol ederek atışınızı yapın. Bu sevdaya yeni başlıyor iseniz ve daha önce hiç atış tecrübeniz yok ise kalabalık ortamlardan sakının onun yerine boş bir alanda sürekli atış talimi yaparak kendinizi geliştirin.
afba5ed3e64f90a38f1f981785e8c621.jpg
Gökmen seni burada bu şekilde görmeyi gerçekten istemezdim çok üzüldüğümü belirtmek isterim Allah acil şifalar versin inşallah geçmiş olsun.
Foruma hoş geldin sefa getirdin

Bugün İstoç dönüşü Karaköy'e uğradım meshur meraniz oldugundan ordasinizdir diye tanismak icin seni sordum ama Emirgan'dan bir arkadaşımız dışında tanidik yoktu🙁🙁
Carsamba ve cuma gunleri orda oluyom abi haftasonlari kalabalik diye 🙂 bu dedigim gunlerde tanismis oluruz 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back