Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sevgili hobidaşlar Savage Gear Seeker jigleri spinde kullanan var mıdır? İş yapar mı? Yorumlarınız nedir?
Bugün 11:30 - 14:30 arası Çatladıkapı Nikah Dairesi nin önünden ilk siftahımı yaptım. Bir adet kırlangıç yakalanmıştır ve denize salınmıştır.
(link)
(link) tarihli alıntıdır

Ben de çanakkalede 28 gr. ı lüfer de kullandıklarını ve iyi iş yaptığını gördüm. Bugün cengizden 2 adet aldım ilk fırsatta deneyeceğim.

zamanında bizde bi heves aldık denedik hepside denizin dibinde paşa paşa yatıyor şu anda, pahalı oyuncaklar bi dahada istanbul için almam belki dediğin gibi Çanakkalede iş yapıyordur oraları istanbul boğaza göre daha farklı , Dişli için konuşursak istanbulda dişli dipte ise kurşun arkası rapala, gece su üstü yaptğı zamanda yine spin rapala atıyorlar , jig kullanımı pek yok istanbulda

Merhaba;

Foruma yeni üye oldum. 7-21 gram atarlı spin kamışım var. istanbul boğazında spin yani at çek tekniği ile balık avlama imkanımız var mı? nerelerde spin kamışıyla balık tutabiliriz.
Aksamleyin bizimkiler alıyolar karakoy iskelesinden veya sarayburnu deneyebilirsiniz ama sarayburnu cok akintili oluyo size kalmis

Merhaba;

Foruma yeni üye oldum. 7-21 gram atarlı spin kamışım var. istanbul boğazında spin yani at çek tekniği ile balık avlama imkanımız var mı? nerelerde spin kamışıyla balık tutabiliriz.

Şu an balık tutulabilir mi bilmiyorum ama rüzgar çok olmadığı zamanlar, Tarabya ile Çayırbaşı arası at çek yapılabilir sanırım.

Cankurtaran Belediye Sosyal tesislerinin önü,
Çatladıkapı Nikah Dairesi nin önü ve Yenikapı Miting Alanında da spin çalışılabilir sanırım.

kerem haberin yok sanırım geçenlerde karaköyün müdayimleri şu izmirli balıkcıyı suya atıcaklardı az daha eleman kaşığın videosunu çekmek istedi oranın mudayimleri izin vermedi sonra kovanın videosunu çekicekti çekme kardeşim dediler sonra adam böbürdene böbürdene oradan uzaklaştı gitti.
Recai abiyi diyosun sen abi videosunu atabilirmisin haberim yoktu üzüldüm acikcasi ama balik tutmayada bisey demezler yan taraftada atilcak yer var

Cuma akşam lodos görünüyor. Anadolu tarafı balık yapar mı? Rüzgar>BALIK durumundan anlayan abiler cevaplarsa memnun olurum.. Saygılar..
Abi gidemiyom su ara suyun durumuna bagli olarak su ara hayvan assaga aktigi icin bogazin assagilarinda bi yerde atsaniz iyi olur birde kanala dusurdunmu tmmdir 👍

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back