Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetozdemir16

Aktif Üye
Adı
Ahmet Özdemir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Üstatlara soruyorum. Bugün yakaladığım balıkları temizlerken balığın karnında fotoğraf üzerinde ok ile işaretlediğim şeye rastladım. Ne olduğu hakkında (Parazit vs olup olmadığı konusunda ) bilgi verebilirmisiniz?
Ön mide ile bağırsak arasındaki pilor çekumu denen organ. parazit değil:harika:

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bişeyler sordum kimse cevap yazmadı. Bilgisi olan yok sanırım yada paylaşmak istemiyor kimse.
Cevap yazılmıştır belki bilmiyorum ama fotoğraflardaki malzemeler o şekilde klipse takılarak kullanılıyor. Balığı onlarla kandırmaya çalışıyorsunuz. Elinizdeki kamışla malzemelerin uyumunu göz önünde bulundurarak kullanmanızı tavsiye ederim.

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bu kaplama malzemeleri trafik levhalarındaki yapışkanlı reflektörler gibi geldi bana. Eğer onlardansa ısı desteğiyle yapıştırmanızı öneririm. Çok çok dayanıklı bir malzeme. Düşünün yıllarca yol kenarlarında 4 mevsim duruyorlar ve neredeyse yıpranmıyorlar.

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bu kaplama malzemeleri trafik levhalarındaki yapışkanlı reflektörler gibi geldi bana. Eğer onlardansa ısı desteğiyle yapıştırmanızı öneririm. Çok çok dayanıklı bir malzeme. Düşünün yıllarca yol kenarlarında 4 mevsim duruyorlar ve neredeyse yıpranmıyorlar.
Isı desteğiyle nasıl yapıştırılıyor? Yapıştırdiktan sonra ısıtarak mı yoksa başka türlü mü

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beykozlu86

Aktif Üye
Adı
Metin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çubuklu sahile indim demin su dere gibi 250gr durmuyor.. belki yarın sabah suyuna giderim diye düşünüyordum ama rüzgar ve buz gibi hava fikrimi değiştirdi:)) kurşun arkası uğraşan 3-4 kişi vardı tebrik edip ayrıldım, seyrek balık.. bu havada boğazda rüzgara ve akıntıya karşı 1 balık bile kandırabilen tüm hobidaşları saygıyla selamlıyorum :)) herkese rastgelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...