Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Okuma salina surf kamış(4,20 m)Balık alan arkadaşlar ekipmanlarıda yada sahteleride paylaşsak daha güzel bir bilgi paylaşımı olmazmı![]()
Aynen abi bu bi tuttugum balik icinde cok takim verdim sen yine karli cikmissinEvet Kerem. En iyi tarafı da hiç takım kopartmamış olmak. Biliyodun bazen bir balık için bikaç takım kaybettiğimiz oluyor
Michigan exxpure telesurf 420Balık alan arkadaşlar ekipmanlarıda yada sahteleride paylaşsak daha güzel bir bilgi paylaşımı olmazmı![]()
Allah ziyade etsin Mustafa kardeşim.Son haftaların en verimli günü diyebilirim. Kaçanlar düşenler derken 5 tane ile günü sonlandırdım. 8:15-12:15 arası çalıştım. (Avp yakası)
Kudos IM9 4.5 m. Teleskobik Surf KamışBalık alan arkadaşlar ekipmanlarıda yada sahteleride paylaşsak daha güzel bir bilgi paylaşımı olmazmı![]()
Sağol Kemal abi. Haftasonu gidersen sana da rastgelsinAllah ziyade etsin Mustafa kardeşim.
Silikonun resmi var mı?Michigan exxpure telesurf 420
Okuma dead ringer 65likti sanirim
0.20 ip misinaya 0.16 sok
0.35 yem beden misinasi
Turuncu silikon