Rastgele....88269 dosyayı görüntüle
88270 dosyayı görüntüle
200 attim dibi gormedi 230a gectim 0.16yla atiyorum ama yavasca yoksa patlicak 😀 kosede 230 dibi gormedi ortada ara ara gormedigi oldu
Rastgele....88269 dosyayı görüntüle
88270 dosyayı görüntüle
200 attim dibi gormedi 230a gectim 0.16yla atiyorum ama yavasca yoksa patlicak 😀 kosede 230 dibi gormedi ortada ara ara gormedigi oldu
Aynen abi kar yagmur olmicak hava sadece bulutlu olcak kimsede yok rahat 🙂Su mis bayılıyorum böyle havalara
Saol abiRastgele....
Rotor hafifliği dışında herşeyi aynı dişli olarak.2019 yeni stella çıkmış eskisinden 50 gr hafif ve daha güçlüymüş.Gören duyan kullanan varmıdır
Ağırlığı tam kıvamına gelmiş açıklamasında dişli kısmıyla ilgili değişiklik olduğunu yazmışlar birde daiwa gibi tamamen kapalı(mühürlü) yapmışlar sanırım.Kullanma şansın oldumu reisRotor hafifliği dışında herşeyi aynı dişli olarak.
Daha çıkmadı sanırım piyasaya.Ağırlığı tam kıvamına gelmiş açıklamasında dişli kısmıyla ilgili değişiklik olduğunu yazmışlar birde daiwa gibi tamamen kapalı(mühürlü) yapmışlar sanırım.Kullanma şansın oldumu reis
evde bos oturma akvaryum yap misina sal benim gibi 😀 dipte vatoz ve çöpçü var 🙂Guzel havada gittim yapmadi bu havada aldim yine denicem evde bos oturmaktan iyidir
O zaman bu makine tadından yenmez biraz fiyatı uygun olaydıGeleneksel X - SHIP yapısında, pinyon dişlinin her iki ucunu yataklarla destekleyerek hafif bir sarım gerçekleştirdik. Bu zamanın YENİ modeli, yapısını daha da geliştirmiş olan bir sonsuz sürücü yapısı ile donatılmıştır. Pinyon dişlisi tarafından desteklenen ana şaftı temassız olarak kaydırıp, özel düşük sürtünmeli burçla destekleyerek, ana şaftın kayma direnci büyük ölçüde azaltılır. Ek olarak, ana şaftın kendisine özel bir yüzey işlemi uyguladık, sürtünmeyi daha da azaltmayı başardık. Dönme torku, konvansiyonel * ile karşılaştırıldığında yaklaşık% 30 oranında azaltılmıştır ve yüksek yük altında bile pozitif olarak sarılabilen güçlü bir makaraya dönüşmüştür. Shimano'dan alıntıdır..