Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
230 gr calismaktan yoruldum bugun tık yoktu herseyi denedim elim bos donmedim bugunku tuttugum simitler
Ekli dosyayı görüntüle 88348
Otto’s tackle shop ile bya bi yazıştım 8000 pg için. Shimano nun elinde 8000 serisinin stoğu olmadığını, yenisinin de mart ta piyasaya sürüleceğini yazdılar, ama martın başı sonu bişey demiyolar. Özellikle Ağırlık bindiğinde ki sürtünmeyi, doğal olarak ısınmayı, %30 azaltmışlar, yani bir nevi gücü arttırmışlar, bide gövdeyi 50gram hafifletmişler. Fiyatı da 2013 serisiyle hemen hemen aynı olacakmış. Hamdi Alev’in dediği gibi araba fiyatından hallice, evladiyelik makineO zaman bu makine tadından yenmez biraz fiyatı uygun olaydı
İki Twinpower bir stella ediyortwin alan stellada alır üstüne 3000 tl daha koyacaktın işlem tamam![]()
İnsan akıntıda yağ gibi aksın istiyor makinenin.Bu işi ticari amaçla yapmıyoruz amaç maksimum keyif yoksa clio da gayet güzel götürüyor gideceğin yere milyonluk cip deamac tabiki torik degil lakin stellanin yapipta twinin yapamadigi nedirki ona okadar para vermeye gerek duyulsun..doyumsuzluk en iyi ekipmani yapma arzusu..yoksa balik yine ayni balik..bunun tartismasi olmaz zaten..neye niyet neye kismet herkezin gonlune gore nasip olsun