Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu forumdaki herkes sizin gibi elit degil maalesef. Shimanolarla kaliteli ip misinalarla avlanamiyorlar. Kisitli butcelerle bu enflasyon ve ac gozlu esnafla ugrasarak balik tutma hobisiyle ugrasmaya calisiyor. Olta atmak bir tek size mi mahsus acaba? Uc bes balik tuttugunuzda burda boy boy resim atinca herkese herseyi soyleme hakkini kendinizde buluyorsunuz degil mi? Merak etmeyin. O en ucuz malzemeyi almak zorunda olup show yapan bir cok kimse burda klavye delikanliligi yapmiyor.
Biraz ağır olmuş ama bazı konularda sizinle hemfikirim.Kısıtlı bütçe,açgözlü esnaf ve enflasyon.
Şu denizin -ki kendimi bildim bileli denizin üzerinde olmuşumdur- bana öğrettiği, balığı alet edevatın değil kişinin kendisinin tuttuğudur.Ancak madem buna keyif diyoruz o zaman kimseye neden daha lüks araba kullanıyorsun yada birkaç yüz liraya alabilecek işimizi görecek telefonlar varken binlerce liraya neden 2 yılda bir telefon alıyorsunuz diye hesap sormadığımızdan buna da karışmamak lazım.Zaten kişisel hobiler için, kullanılan bütçe dışında bir paramız varsa harcanılması bence daha uygun.
Eşime de aldığım hazır olta setiyle ki ne kadar uyduruk olduğunu biliriz,acemi bir balık tutma meraklısı olan eşim, herkes boş çekerken neredeyse tüm iğneleri dolduruyordu.Sonuçta olay sadece keyif işi.Ama herşeyde olduğu gibi daha iyisine sahip olabilmek isteği hepimizde mevcut.Bunu başarmış arkadaşlarımıza ve bunu bizimle paylaşanlara başkalarının durumlarını anlamadıkları düşünülerek kızmamız yerine, olgunca davranarak anlayışlı davranmak daha güzel bir davranış olur kanaatindeyim.Tabiki bu şahsi düşüncem.Bana göre doğru olan yada olmayan her görüşe saygım var.Buradaki arkadaşların da bu saygıya sahip olduklarına eminim.Ama her paylaşımlarında her detaya dikkat edilmesi çok tecrübeli kişiler için bile çok zordur.
Keyifli ve sağlık dolu avlar dilerim.Hem şahsınıza hemde tüm hobidaşlarıma.

bosporus fisher

Daimi Üye
Bu forumdaki herkes sizin gibi elit degil maalesef. Shimanolarla kaliteli ip misinalarla avlanamiyorlar. Kisitli butcelerle bu enflasyon ve ac gozlu esnafla ugrasarak balik tutma hobisiyle ugrasmaya calisiyor. Olta atmak bir tek size mi mahsus acaba? Uc bes balik tuttugunuzda burda boy boy resim atinca herkese herseyi soyleme hakkini kendinizde buluyorsunuz degil mi? Merak etmeyin. O en ucuz malzemeyi almak zorunda olup show yapan bir cok kimse burda klavye delikanliligi yapmiyor.
Beni tanıyomusun da hakkımda atıp tutuyorsun.Elit olduğumu nerden çıkardın?Ben ne zaman raporlarımda kamış makinemi ön plana çıkarıp şov yapmışım?Bu yazıyı yazan arkadaşa beğendi yapanlar için de aynı sorular geçerli.Bu sene malzemcilerin aç gözlülüğünden ötürü malzeme almadım.Rapalaları aliexpresten ucuzlarını alıp aksiyonlarına bakıyorum iş görenleri de burda paylaşıyorum ki millet boşuna çalışmayanlara para vermesin.İpi de hep Çin işi kullanıyorum 500m aldım en son 110₺.500 m shimano ip kaç lira haberin var mı?Fırdöndü önemlidir ama yine de daiwa shimano almam.3-4₺ lik malum markalar iş görüyor ama 1₺ lik teller çalışmıyor.Misinaları da kollarım denk getirdiğimde iyi markalardan alırım 25-30₺ civarı zaten dandik markalarda aynı fiyat.Sorularıma senden ve yazını beğenenlerden cvp bekliyorum

Son düzenleme:

Yasinn

Daimi Üye
Adı
Yasin
Beni tanıyomusun da hakkımda atıp tutuyorsun.Elit olduğumu nerden çıkardın?Ben ne zaman raporlarımda kamış makinemi ön plana çıkarıp şov yapmışım?Bu yazıyı yazan arkadaşa beğendi yapanlar için de aynı sorular geçerli.Bu sene malzemcilerin aç gözlülüğünden ötürü malzeme almadım.Rapalaları aliexpresten ucuzlarını alıp aksiyonlarına bakıyorum iş görenleri de burda paylaşıyorum ki millet boşuna çalışmayanlara para vermesin.İpi de hep Çin işi kullanıyorum 500m aldım en son 110₺.500 m shimano ip kaç lira haberin var mı?Fırdöndü önemlidir ama yine de daiwa shimano almam.3-4₺ lik malum markalar iş görüyor ama 1₺ lik teller çalışmıyor.Misinaları da kollarım denk getirdiğimde iyi markalardan alırım 25-30₺ civarı zaten dandik markalarda aynı fiyat.Sorularıma senden ve yazını beğenenlerden cvp bekliyorum
Kerem'e agresif bir cevap vermişsin bide Cumhur u beğenenlerden cevap bekliyorsun

Dr. who

Aktif Üye
Adı
ege
Selam
Daiwa Agrafes Tournament D-Snap Serisi Klips
Bu link üzerinden konuşursak
İste abi sorunda o paslanmaz aliriz ama o bi koptunmu bosa gidiyor paslanan alsak yine iyidir fazla para vermekten daha karli oluyo :)
O zaman kopacak diye iyi ürün alma o üründe iyi çalışmayıp sana balık tutturmasın.Takım vercem diye olta da atma
sizce yazdığınız mantıklı mı. 34 tl klipse veren kaç kişi vardır bilmiyorum.
Doğal olarak zamanın da bu forumda olan ve olmaya devam eden kişilerle KARIŞTIRILMIŞ olma ihtimali yok mu.
Klips 34 tl.......
Show her zaman makine ve kamışla olmuyor. Çok gördük meralarda amiral gemisi makineler., 250 mtr atan kamışlar.
İyi malzeme almak herkesin hakkı. Alabilene.. 1 tl bütçesi varsa adama balık tutma ozaman denmez. Eğer ki bütün malzemelerin çinden geldiyse ki öyle yazmışsın 34 tl lik klipsi alamayan alacak gücü olmayan insanlara da balık tutma denmez.
Balık tutmak benim için hobi değil. Ben hobilerimi boş vakitlerde yaparım. Balık tutmak için zaman ve para ayırırım. Ama istanbul boğazımda 34 tl lik klips kullanmam. Kopacağını bile bile:)
Şimdi Cumhur beyin mesajında beğendiğim kısıma gelirsek,
İşte bukadarıydı . Ne yazık ki sadece bu kısıma beğeni atılmıyordur.
................... Shimanolarla kaliteli ip misinalarla avlanamiyorlar. Kisitli butcelerle bu enflasyon ve ac gozlu esnafla ugrasarak balik tutma hobisiyle ugrasmaya calisiyor...................... . .
Şimdi bende saltiga, stella, fliegen. surfleader, power aero potenza vs vs kullanıcısı olarak ozaman size desem çin işiyle balık tutulur mu diye yakışık alırmı.

İşte benim cevabım
Saygılar

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili arkadaşlar burası boğazda balık var mı ,başladı mı diye merak edenlerin takip ettikleri bir konu.Tartışma devam edecekse muhabbet odası gibi konularda devam edilmesi uygun olur.
Bu nedenle konuya dönersek, Emirgan bomboş.Trabya da toplam 3 kişi var sadece biri çok açıklardan yunusların önüne kattığı bir kaç kıraça almış.Ama nedense kovasına koymuş.3-4 kıraça ile sanki karnı doyacak.
Sonuçta martın 15 inden sonra balığın girmesi bekleniyor.

Yasinn

Daimi Üye
Adı
Yasin
Agresif cvp yok acı gerçekler var.Ayrıca hala cvp bekliyorum sorumun cevabı bu değil.Sorular gayet açık ve net istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
Sen beklemeye devam et benden cevap yok isteyen istediği yazıyı beğenir niye beğendin diye de cevap yaz denilmez

bosporus fisher

Daimi Üye
Selam
Daiwa Agrafes Tournament D-Snap Serisi Klips
Bu link üzerinden konuşursak

Bu link üzerinden konuşamayız çünkü o linki ben atmadım ve de öyle pahalı ürünlerde para verecek kadar elit değilim benim kullandıklarımı yazımda belirttim şimdi sizden ve diğer arkadaşlardan sadece bana ait olanlar hakkında yorum yapmanızı bekliyorum.

sizce yazdığınız mantıklı mı. 34 tl klipse veren kaç kişi vardır bilmiyorum.
Doğal olarak zamanın da bu forumda olan ve olmaya devam eden kişilerle KARIŞTIRILMIŞ olma ihtimali yok mu.
Klips 34 tl.......
Show her zaman makine ve kamışla olmuyor. Çok gördük meralarda amiral gemisi makineler., 250 mtr atan kamışlar.
İyi malzeme almak herkesin hakkı. Alabilene.. 1 tl bütçesi varsa adama balık tutma ozaman denmez. Eğer ki bütün malzemelerin çinden geldiyse ki öyle yazmışsın 34 tl lik klipsi alamayan alacak gücü olmayan insanlara da balık tutma denmez.
Balık tutmak benim için hobi değil. Ben hobilerimi boş vakitlerde yaparım. Balık tutmak için zaman ve para ayırırım. Ama istanbul boğazımda 34 tl lik klips kullanmam. Kopacağını bile bile:)
Şimdi Cumhur beyin mesajında beğendiğim kısıma gelirsek,
İşte bukadarıydı . Ne yazık ki sadece bu kısıma beğeni atılmıyordur.

Şimdi bende saltiga, stella, fliegen. surfleader, power aero potenza vs vs kullanıcısı olarak ozaman size desem çin işiyle balık tutulur mu diye yakışık alırmı.

İşte benim cevabım
Saygılar

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Agresif cvp yok acı gerçekler var.Ayrıca hala cvp bekliyorum sorumun cevabı bu değil.Sorular gayet açık ve net istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
SİZ once Kerem kardesimize kendi yazdiginiz mesaji bir okuyun irdeleyin sonra cevap bekleyin. Begenenlerin ne sucu var onu da anlayamadim :) Sizden izin alsinlar bundan sonra begenmek icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...