Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Son günlerde güzel raporlar geliyor gruplardan. Bu haftasonu sabah tekneyle yenikapıdan çıkıyoruz inşallah. Kararsız kaldık hedef balık ve yöntem konusunda. Uzunolta, çapari, mavrukalı yemli, hırsızlı takım, sahte arkası yaprak zargana vs seçenekler çok fazla. Ne tavsiye edersiniz, balık bulucumuz da var.
Valla biz 20 gündür balık alıyoruz takım dayanmıyor Çelik teller iğneler kesiliyor balıklar çok fena kofanalar gitsede balık alsak takım yapmakdan sıkıldım lüferi özledim lüferii
(link) linkinden alıntıdır...

20191016_200345.jpg

Tık demedi daha. Heryer ag dolu

Tam 1 aydır yaktığımız benzinin ve uykusuz gecelerin karsılığını sonunda almaya basladik..
Meralarda hem yemli hem spin ile balık yok değil ama denemek ve denk gelmek gerekiyor..Enteresan suan ya lüfer giriyor ya cinekop, sarikanat çok az, vardir bir aciklamasi tecrübeliler biliyordur..
Yalniz çok fazla ufak balik alikoyan var, ne desek boş..

20191013_233720.jpg

@bluepeace61 @Zafer61 @Coskun Yasin cok bunaldim islerden guclerden, istavrite gidip keyif yapasim var, Cubuklu taraflari nasil?
Reis işler güçler herkesi bunalttı, Allah kolaylık versin..
Çubukluya 2 aydır uğramadım, ama duyduğum kadarıyla istavrit yok gibi sanki. Yemli için iki üç deneme yaptım ama sezonu sanki erken açtım tık etmedi 🙂
Bu hafta dişli gösterdi kendini bence sabah rapala kaşık yüzdür reis..
Ben ctesi sabah nasip olursa İstanbul'un kuzeyine Karadeniz tarafına spine kaçacam, balığı ürkütür iyice marmaraya sokarım belki

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis işler güçler herkesi bunalttı, Allah kolaylık versin..
Çubukluya 2 aydır uğramadım, ama duyduğum kadarıyla istavrit yok gibi sanki. Yemli için iki üç deneme yaptım ama sezonu sanki erken açtım tık etmedi 🙂
Bu hafta dişli gösterdi kendini bence sabah rapala kaşık yüzdür reis..
Ben ctesi sabah nasip olursa İstanbul'un kuzeyine Karadeniz tarafına spine kaçacam, balığı ürkütür iyice marmaraya sokarım belki

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

😆👍 Son ordan korkut biz burdan cevirelim, Rabbim rast getirsin kardesim. Spin iyidir candir, tutamazsan bile kursun arkasi gibi yormaz seni tatli bir yorgunluk olur. Insallah eli bos donmezsin. Kursun arkasiyla hic yorasim yok kendimi, o zaman takip edeyim forumdan da istavrit yapinca ziyaret edeyim veya en kotu gidip bogaz havasinda cay iceyim 👍

Hafta sonu cikmiyorum kalabaliktan mutevellit, hafta ici gidecek olursaniz telefonum sende var...

Af ve afiyetle insallah...

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back