Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
C.tesi sabah hava karadeniz ve marmara da çok sakin görünüyor. Bende uzun zamandır gitmeyi düşünüyordum riva dan başlayıp balığı aramaya. Ctesi günü uygun gibi bakalım🙂
Ctesi deniz biraz fazla sakin gibi ama niyetlendik bi kere. Nasip artık. Balık olmasa da iyice İstanbul'dan uzaklaşmak, yabana karışmak ayrıca iyi geliyor..

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ctesi deniz biraz fazla sakin gibi ama niyetlendik bi kere. Nasip artık. Balık olmasa da iyice İstanbul'dan uzaklaşmak, yabana karışmak ayrıca iyi geliyor..

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki bir lüfer geçer umuduyla :=) kendimi meşhur Mobi Dick hikayesindeki kaptan karakteri gibi hissediyorum . Kaptan balinanın peşindeydi biz de lüferin🙂

Arkadaşlar herkes bu topiği takip ediyor sanırım kimse olta tavsiyeleri kısmına bakmıyor =) Orada birşey bpaylaştım ama okuyan yok size zahmet bir tavsiye yazar mısınız =) İyi akşamlar .

(link)

Rastgele kardeşim. Kavakamısın

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet anadolu kavagı.

Eyvallah. 2 yaprak geldi attım. Kimi atıyor kovasına kimi bırakıyor geri. Bogazda 1000 kisi olta atsa ortalama 1000 balık yapsa birer taneden ciddi bi sayı. Ortalamaya vursak devasa sürüleri yok etmis oluruz bir sezonda. 1 bucuk yasinda oglum var. 2 tane taze balık yedirmeyi bende biliyorum. 2 yaprak doyurur oglumu. Gerek var mı. Bence yok. Kavga etmiyim bisi demiyim diyorum. Sussan olmuyor susmasan olmuyor. Bogazda av yapan ufak baligi kasalayip tezgaha koyanlara laf söleyip. Eskiden böyle balık vardı şöyle olurdu böyle olurdu diyip utanmadan baligi kovaya atıyor millet. Allah bu millete şuur versin.

Merhaba günaydın herkese
İlk mesajımı paylaşıyorum sürekli takipteydim genelde Akşam 20.00 ile 23.15 arası karaköy sahilden bunlar geldi sanırım ufak ufak çinekop sarıkanat yapmaya başladı

Dosyalar

• 53444A04-E867-440D-985A-B12A939FED1B.jpeg
    53444A04-E867-440D-985A-B12A939FED1B.jpeg
    51.3 KB · Okunma: 736
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back